Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim Burak´i mutlaka takima monte edecektir. Sayilara, kagit üstündeki sisteme takilmamak lazim.

Sag forvet gibi oynar daha cok, Drogba ile yer degistirirler mac icerisinde vs.

Bir tane de gercek sol kanat oyuncusu aliriz tamamdir.

Tabiki Burak kosacak, mücadele edecek, gerektiginde rakibini kovalayacak. (Yedek kalmak istemiyorsa)

4-2-3-1 oynamaya da o kadar müsait degil kadromuz bakmayin. Kanatlarimiz cok kötü.

Hadi Amrabat biraz idare etti de, istedigimiz sonuclari aldik. Bide saglam kanatli Galatasarayi düsünün.

ilk sene 4-4-2 oynadık kanat mı vardıo Allah aşkına yapmayın tabiki iyi kanat oyuncun olsa 4-2-3-1 en ideali ya ardayı alacaksın ya da 4-4-1-1 gibi erman-engin vs gibi TERİM'in ilk senesindeki gibi 4-4-1-1 oynayacaksın

başka söze gerek yok
BD-UpP_CcAAd1_B.png:large

Arkadaslar uzatmaya gerek yok zorlu maclarda 4-2-3-1(zorlu deplasmanlar,sampiyonlar l. ve derbyler),4-3-1-2 de normal Lig maclarlarinda oynariz böylece forumun her iki tarafida memnun kalir:)

ilk sene 4-4-2 oynadık kanat mı vardıo Allah aşkına yapmayın tabiki iyi kanat oyuncun olsa 4-2-3-1 en ideali ya ardayı alacaksın ya da 4-4-1-1 gibi erman-engin vs gibi TERİM'in ilk senesindeki gibi 4-4-1-1 oynayacaksın

Yoktu da, basarili olmadigi icin 4-4-2´ye gecmedik mi? Gecen sene basarili olmadigi icin 4-3-1-2´ye gecmedik mi?

Tamam en dogru sistem 4-2-3-1 de, ona göre de kanat oyunculari alacaksin iste CL basarisi istiyorsan.

Amrabat - Hamit kanatlari ile bile daha iyi oynuyoruz diyorsun, bide daha etkili kanat oyuncularimiz olsa?

Iste o zaman bu takim oturur ve tutulmasi cok zor bir takim olur. Türkiye´yi gec, Avrupa´da zor tutarlar bizi.

Ben sahsen bu kadroyu düsünüyorum Türkiye icin

[attachment=2925:A Kadro.jpg]

Drogba ve Burak mac icerisinde yer degistirerek oynarlar, Burak daha fazla kosar, ama daha ilerde oynar.

Sag forvet gibi düsün. En ideal mevkisi degil, ama baska care de yok gibi. Hamit´ten de iyidir.

Ekli dosyalar

• A Kadro.webp
    A Kadro.webp
    45 KB · Görüntüleme: 172
Yoktu da, basarili olmadigi icin 4-4-2´ye gecmedik mi? Gecen sene basarili olmadigi icin 4-3-1-2´ye gecmedik mi?

Tamam en dogru sistem 4-2-3-1 de, ona göre de kanat oyunculari alacaksin iste CL basarisi istiyorsan.

Amrabat - Hamit kanatlari ile bile daha iyi oynuyoruz diyorsun, bide daha etkili kanat oyuncularimiz olsa?

Iste o zaman bu takim oturur ve tutulmasi cok zor bir takim olur. Türkiye´yi gec, Avrupa´da zor tutarlar bizi.

Ben sahsen bu kadroyu düsünüyorum Türkiye icin

Ekli dosyayı görüntüle 5723

Drogba ve Burak mac icerisinde yer degistirerek oynarlar, Burak daha fazla kosar, ama daha ilerde oynar.

Sag forvet gibi düsün. En ideal mevkisi degil, ama baska care de yok gibi. Hamit´ten de iyidir.

buraktan sağ kanat olmaz Burak o kadar koşamaz defansif yönü hiç yok ya işte bak sen diyorsun ya 4-4-2 ye döndük kanatsız oynadık onu daha sıkışarak oynadı takım o 4 4 2 yi bu sene aynı şekilde kanatta basan ve koşan oyuncularla 4-5-1 4-2-3-1 oynamalıyız....lig için tamam ama Avrupada 4-3-1-2 çok gol yer bu takım buna inan...Real maçında 3 gol attığımız gibi mesela...schalke macını 4-3-1-2 oynadık adamlar dünyanın pozisyonunu yakaladı hatırlarsan Avrupa için Burak sağ kanatta hiç olmaz

Besiktas´in imza töreni var, gazeteciler Galatasaray´i soruyor ya :) Besiktaslilar icin ne sinir bozucu olmali :)

buraktan sağ kanat olmaz Burak o kadar koşamaz defansif yönü hiç yok ya işte bak sen diyorsun ya 4-4-2 ye döndük kanatsız oynadık onu daha sıkışarak oynadı takım o 4 4 2 yi bu sene aynı şekilde kanatta basan ve koşan oyuncularla 4-5-1 4-2-3-1 oynamalıyız....lig için tamam ama Avrupada 4-3-1-2 çok gol yer bu takım buna inan...Real maçında 3 gol attığımız gibi mesela...schalke macını 4-3-1-2 oynadık adamlar dünyanın pozisyonunu yakaladı hatırlarsan Avrupa için Burak sağ kanatta hiç olmaz

Valla Burak ya oraya alisacak, yada yedek kalacak, yada satilacak. Baska alternatif yok.

Ben Fatih Terim´in Burak´i mutlaka ilk 11´e monte edecegini düsünüyorum satilmazsa.

Zaten Drogba ile yer degistirerek oynarlar, kaldi ki o bölgede de Hamit´ten kötü olamaz Burak.

Satalim, yerine Derdiyok´u alalim diyoruz, isyan cikiyor. Sag kanatta oynasin diyoruz, isyan cikiyor :)

Forvet oynasin madem o zaman. E Drogba ne olacak diyorlar bu sefer :) Ikiside yedek kalacak adam degil.

Fener'in öyle bir sansi varki 100.dakikada atabildik golü

Real Madrid o baskiya dayanamayip 3 gol yemisti bizden.

120 dakika sezon öncesi oynamak kolay degil.

Bizim takim fizik olarak türkiyenin en iyisi, Fener 30 dakika bas edebildi biraz sonra tek kale oynadik

Golü attiktan sonra geri cekilmemiz gayet normal

Robot degil ki bunlar

Geri çekilmesin demedim, çekilecek elbet 90 dk tempo yapmak mümkün değil.Benim bahsettiğim bu dakikalardaki takım disiplinsizliği.Yani bir karar verirsin dersin ki savunma yapacağım, savunma yaparsın tek pozisyon vermezsin.Ya da hücum futboluna devam edeceğim dersin gittin mi 2 yi 3 ü bulur rahatlarsın.Bunu arada yapabiliyoruz ama işin savunma kısmı facia.

Benim bahsettiğim ne fizik ne de fenerin şansı.Futbolda şansa inanmam.

Düşündüğümüzü hakkıyla uygulamamız lazım.Bu mantalite meselesi.Son dakikalardaki pozisyonlardan biri gol olsaydı çok ahlar vahlar çekerdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt