Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma yerine nani yi alsak daha garanti bir iş olmaz mı bizim için. nedense gönlüm hep naniden yana

Bruma ne kadar yetenekli , kaliteli olursa olsun mevcut sınırda yabancı transferi yapılırsa bu sol bek olur.

Geçen sezonda sol bek almadan başladık ama Allah'tan Riera'nın sol bek performansı Balta'dan iyi çıktı.Balta fb maçında idare etti ama bildiğimiz rezalet performansına geri dönerse ne halt edeceğiz ? Sabri/Hamit-Riera olarak maça çıksak Eboue'nin yokluğunun üzerine birde çakma sol bek Riera eklenirse sıkıntı dahada büyüyecek.

Belkide mahkemeden yakın zamanda tedbir kararı çıkması bekleniyordur orasını bilemem.

Bruma ne kadar yetenekli , kaliteli olursa olsun mevcut sınırda yabancı transferi yapılırsa bu sol bek olur.

Geçen sezonda sol bek almadan başladık ama Allah'tan Riera'nın sol bek performansı Balta'dan iyi çıktı.Balta fb maçında idare etti ama bildiğimiz rezalet performansına geri dönerse ne halt edeceğiz ? Sabri/Hamit-Riera olarak maça çıksak Eboue'nin yokluğunun üzerine birde çakma sol bek Riera eklenirse sıkıntı dahada büyüyecek.

Belkide mahkemeden yakın zamanda tedbir kararı çıkması bekleniyordur orasını bilemem.

Ben hiç zorlanacağımızı düşünmüyorum.Defansta Sabri-Gökhan-Semih-Hakan oynarsa sıkıntı yaşarız sadece.Geçen sezon deplasmandaki Eskişehir maçı gibi.Yoksa TR ligine göre inanılmaz bir hücum hattına sahip oldugumuz için hiç etkilenmeyiz bu durumdan.

Hoca oyuncu seçimlerinde hata yapıyor. Sonra yaptığı hataların üzerine giderek daha fazla hata yapıyor. Ne Dany ne Gökhan zan Galatasarayın stoperleri değiller. Hamit iyi bir alternatif olabilir. Çoğu kişinin niye alındığına anlam veremediği Erman bile Hamitten daha fazla katkı verir bu takıma.

Gökhan Zan hakkında katılmıyorum...Tek sorunu sakatlığı...Fener maçında 1 hatayla oynadı ondada topu tutamadı taça gitti...Eskisi gibi değil Gökhan.

Gökhan Zan hakkında katılmıyorum...Tek sorunu sakatlığı...Fener maçında 1 hatayla oynadı ondada topu tutamadı taça gitti...Eskisi gibi değil Gökhan.

Bence Gökhan Zan fener maçında ortalamaydı. Yanından geçen seri adama karşı hiç bir artısı olmadı. Hasan Alinin sürdüğü topta yanından uçak gibi geçti. Eğer yanlış görmediyse Zan'dı.

ÜnalBasgan:Lig başlamadan söyleyeyim; lider olduğumuz hafta bizi şampiyon ilan edip kupamızı versinler. Zaman kaybetmeden gelecek sezona başlayalım.:D

Zakaria Bakkali 17 yasında psvde 3 gol atmıs bu hafta degerlendırmek lazım ama nerdeeee bize yedirmezler

Eren Güngör tas gibi stoperdi,Sami Yen de izlemistim,Baros un iyi zamanlarında Baros a adım attırmamıstı,24 yasındaymıs daha,alınabilir bence...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt