Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 5-6 sayfa başarısız bir trolleme çalışmasına sahne olmuş merak edip okuyacak arkadaşlar bu postu gördüyseniz vakit kaybetmemenizi öneririm :D

Oğulcan işide yalan olmuş Bursa vermiyor diyorlar.

Sadece 1 sene devam edecek yabancı sınırı için yerlilere para saçmaya değmez.

Hem biz bu sene şampiyon olunca Aziz de kalksın diye yırtınır.

Real Bale alıcak Real almaz brumayı, chelseade eden hazard var 22 yaşında onada lazım değil ve psvde depay memphis var 19 yaşında oda almaz. Bruma bize gelicek inş :)

Okan Tutan dedi ki , Safak Alfak 'tan duyum var Bruma h.o.

sonra Şafak bey geldi nöbete Ökkeş diye birisi vardı hatırlarsınız belki yönetimle yakın biri , o teyit etmiş , ama en son mesajındada teklif edildi filan yazmış Şafak bey, kafam karıştı biraz açıkçası.

Yani 1-2 saat önce ortan çok olumluydu şimdi biraz soru işaretleri var gibi, hayırlısı bakalım ama denilene göre bu gece yada en geç yarın sabah açıklanacakmış.

Ohh be sağol, açıklayan biri oldu sonunda. İşin içinde Şafak varsa heyecanlanabilirim vallaha soru işareti olsa da...

Kamil sen suluya gitsene evladim

Transformer TF101 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkes Şafak demişmi cidden diye gözünü pörtletip ağzını ayırıyor ama ben merak ediyorum. Şafak Binbaşı kim

bu yabancı sınırına mutlaka çözüm bulunmalı umarım mahkeme yabancı sınırı konusunda durdurma kararı alır

Abiler tamam gülüp eğlenmişiniz işte yeterli sayfada sürekli Şafak kim sağlam duyumcu mu vs vs gibi boş sorular sormazsanız burası daha çok anlam taşır goygoyunda bi sınırı olsun isterseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt