Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
********************* iyice suyunu çıkardı..

bence kadın basketbolundan falan bi haberdir..

ftw futbolla ilgili haber diyo ********************* için.

********************* haberi Gökhan Gönül olacağını tahmin etmiştim zaten o yönde mesaj atmıştım söylentiler o yönde ayyuka çıkmış olmaz işte ama açıkcası ben isterim abi yalan yok sakatlanmasa sürekli iyi oyuncu karakter olarak en azından bir belezoğlu değil bugüne kadar bize karşı ne sahada ne saha dışında saygısızlığı olmamıştır iyi bir fiyata Eboue satılıp Gökhan alınabilse yani en azından amorti etse sol beke yabancı koyabiliriz müthiş rahatlatır bu sezon için.

Ibrahimovic Galatasarayda !!! Ibrahimovicle her konuda anlasan Galatasaray .. PSG baskanindan gelecek yaniti bekliyor :eek:

edit: Ibrahimovic'in kaynanasi yunanli oldugu icin Istanbula gelmeyi red etti malesef :(

********************* ne dedi de herkes yorum yapmaya başladı?

Yarin gastede hangi ismi gormek istiyorsaniz o isim uzerine yogunlasin, onu konusun.

********************* haberi Gökhan Gönül olacağını tahmin etmiştim zaten o yönde mesaj atmıştım söylentiler o yönde ayyuka çıkmış olmaz işte ama açıkcası ben isterim abi yalan yok sakatlanmasa sürekli iyi oyuncu karakter olarak en azından bir belezoğlu değil bugüne kadar bize karşı ne sahada ne saha dışında saygısızlığı olmamıştır iyi bir fiyata Eboue satılıp Gökhan alınabilse yani en azından amorti etse sol beke yabancı koyabiliriz müthiş rahatlatır bu sezon için.

o çakal aykutgillerdendir...sinsinin çakalın önde gidenidir...ne çabuk unuttunuz maçtan sonra yaptığı açıklamaları saha içi kameradan maçın perde arkası göüntülerini izlemiştim lig tvden bırakın allahaşkına ya bize gelmesinde nereye giderse gitsin

Ya birakin su ftw yi. Gokhan gonulu aliyomussuz guya. Fenerden hic bir oyuncu bize direk gelemez, ayni sekilden bizden oraya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt