Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kadar paragöz olacaklarina ihtimal vermiyorum. Burak´i bilmem de, Selcuk asla degildir.

Mac basi, bonus monus derken zaten 3.5 Milyon aliyorlar senede. Az birsey degil yani. Abartmasinlar.

Semih de Aslanlar gibi carpisiyor, 1 Milyon´a ya oynuyor yada oynamiyor. Önce ona zam yapsinlar.

Riera ile Elmander'i gönderebilsek çoğu futbolcuya zam yaparlar da işte gönderemiyoruz

Maalesef böyle ama kulübün twitter hesabından "Burak Yılmaz'ın mutsuz olduğu ve satılacağı yönündeki haberler gerçeği yansıtmamaktadır." dense bile yeter.

inadina demiyecekler . Cunku her otu poku yalanlamakla gun bitmez renkdas . Bugun burak yarin selcuk , sonra muslera , Fatih Hoca vs vs hergun bir baska haber cikiyor

Avci gitse ne olur, başkası yerine gelse ne olur. Başta bir hayvan dururken.

edit: hayvanlara hakaret ettim biraz olmamış aslında

terim hem bizi hemde milli takımı yönetme durumu olsa ancak hoca kabul etmez başka ülkede olsa ülke çıkatrları der kabul ederler bizim burda fitne çıkar

Burak'ın oynamama sebebi sakatlığı, formsuzluğu olabilir. Ben tek forvete geçicem keyfiyeti olamaz.

Çünkü tek forvet oynayacağım diye Burak'ı kenarda oturtmak tam anlamıyla mallıktır.

Satarsın 15-20'ye, alırsın Nani+Arda'yı, tek forvete dönersin. Drogba, yedeği Umut.

Burak'ın oynamama sebebi sakatlığı, formsuzluğu olabilir. Ben tek forvete geçicem keyfiyeti olamaz.

Çünkü tek forvet oynayacağım diye Burak'ı kenarda oturtmak tam anlamıyla mallıktır.

Satarsın 15-20'ye, alırsın Nani+Arda'yı, tek forvete dönersin. Drogba, yedeği Umut.

Bu fikre bircok kisi karsi degildir zaten. Ama bu durumda Umut yetmez, bide Derdiyok alinmali.

albay mıdır nedir dün burada birileri Bruma geldi , diyordu , hani en geç bu sabah açıklanacaktı ?

niye yalan dolan şeyler yazarki insanlar , amaçları ne , burada bizi kandırınca elinize ne geçiyor arkadaş , anlamadım ki...

albay mıdır nedir dün burada birileri Bruma geldi , diyordu , hani en geç bu sabah açıklanacaktı ?

niye yalan dolan şeyler yazarki insanlar , amaçları ne , burada bizi kandırınca elinize ne geçiyor arkadaş , anlamadım ki...

Avcı'nın gitmesi bir şeyi değiştirmez TFF yönetimi kökten değişmeli ondan sonra :

Fatih Terim'e teklif götürülmeli kabul etmezse ;

Mustafa Denizli / Şenol Güneş ikilisinden biri kesinlikle göreve getirilmelidir.

Birisi de bana bugün 19 yaşındaki bekar çocuğun karısının İstanbul'u istemediği için geri döndüğünü söylemişti. :D

Evet bir forvet daha alınabilir, ama Burak kaldığı sürece oynayacak. Kenarda oturtma lüksümüz yok.

Sag forvet olarak oynayabiliyorsa oynasin. Drogba´yi kesmesi mümkün degil rotasyon disinda.

Yani hersey ortada sonucta. Drogba komple bir forvet. Herseyi yapiyor, güven de veriyor.

4-3-3´ün saginda oynayabilir bence sadece. Orta saha gibi degil de, kanat-forvet tarzi. Baska ihtimal yok

Sag forvet olarak oynayabiliyorsa oynasin. Drogba´yi kesmesi mümkün degil rotasyon disinda.

Yani hersey ortada sonucta. Drogba komple bir forvet. Herseyi yapiyor, güven de veriyor.

4-3-3´ün saginda oynayabilir bence sadece. Orta saha gibi degil de, kanat-forvet tarzi. Baska ihtimal yok

4-3-3, 4-1-2-1-2, 4-4-2 oynamak zorundayız, Burak bu kadroda olduğu müdettçe. Bu üç taktikte de oynar Burak.

Aksi taktirde derler ki adama, "adam gibi yapacaksın planlamanı, 3 aydır aklın nerdeydi???"

Tek forvet varsa kafanda çoktan satacaktın Burak'ı. Eğer Terim sezon başından beri tek forvet düşünüyorsa ve Burak'ı sattırmadıysa, transfer konusunda mahalle bakkalı daha yetkilidir. Bu kadar net.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt