Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gstv de az önce alper mert elmanderin kısa süre içerisinde ayrılacağını söyledi.brumanın alınacağını söyledi.

Hiç sanmıyorum ama mahkemeden olumlu yönde karar çıksaydı ve şu kadro ile mücadele etseydik bu sezon sizce nasıl olurdu ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Selçuk Melo

Amrabat Sneijder Bruma

Drogba/Burak​

Türkfutbol Mehmet Topal 'dan için "yıldız futbolcu antremanı yarıda bırakmış" yazmış

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Türkiye'de her takımın son 2 yılın tartışmasız şampiyonunu yenmek için sahaya çıkacağı açık. Avrupa'da ise Türk futbolundaki bir dirilişin temsilcisi olarak görüldüğümüzü biliyoruz. Özgüvenimiz her zamankinden daha yüksek" dedi.

43984892493824392 fırın ekmek yemesi lazımdı zaten.

Çok doğal.

A2'de büyük problem var, 5 senedir 1 tane oyuncu çıkaramadık Semih haricinde, ayıptır. Oraya alınan sözde yetenekler, "Bekçinin yigeni, bahçivanın görümcesinin kaynının oğlu" falan mı yoksa gerçekten yetenkli çocukları buluyorlar da, Florya'daki rahat ortamı görünce salıyor mu çocuklar??? Problem ne?

Buluna, çözüle. :)

Hiç sanmıyorum ama mahkemeden olumlu yönde karar çıksaydı ve şu kadro ile mücadele etseydik bu sezon sizce nasıl olurdu ?

Muslera

Eboue Semih Chedjou Carlinhos

Selçuk Melo

Amrabat Sneijder Bruma

Drogba/Burak​

böyle olsaydı 34 hafta boşu boşuna oynamazdık bize kupayı sene başında verirlerdi diğer takımlar 2.lik için oynardı

A2'de büyük problem var, 5 senedir 1 tane oyuncu çıkaramadık Semih haricinde, ayıptır. Oraya alınan sözde yetenekler, "Bekçinin yigeni, bahçivanın görümcesinin kaynının oğlu" falan mı yoksa gerçekten yetenkli çocukları buluyorlar da, Florya'daki rahat ortamı görünce salıyor mu çocuklar??? Problem ne?

Buluna, çözüle. :)

Sadece bizim değil tüm ülkedeki genel sorun sanırım bahsettiğin ilk durum yani yetenekli çocuk yerine yeteneğine bakılmaksızın torpilli olanın seçilmesi .

Sadece bizim değil tüm ülkedeki genel sorun sanırım bahsettiğin ilk durum yani yetenekli çocuk yerine yeteneğine bakılmaksızın torpilli olanın seçilmesi .

Saçma ötesi bir durum, Devlet Su İşleri mi burası? (Öyle olsa bile yanlış tabii de, yetenek gerektirmeyen iş için yakınını seçen en azından işi yaptırıyor yine)

Altyapı'daki antrenör ve scoutların maaş + prim sistemini tamamen A takımın ilk 11'nde altyapıdan gelen oyuncuların yaptığı maç sayısına bağlamalılar. Ufak maaş, büyük prim.

Sistem belirler başarıyı. Demek ki sistem başarısız.

Bu aksamki Kayseri Erciyesspor macini bile heyecanla bekliyorum :) Cok özledim ligi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt