Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Asaletin Yeter‏@uA1905od1m

Elmander de sıcak gelişmeler yaşanıyor her an Ada ya transfer oldu haberleri gelebilir !!!

bruma nasıl oynayacak diyorsunuzda, amrabatımı izlemek isterseniz.

burak küsermiş de filan. hoca nasıl oynatacağını düşünmüştür elbet...

türkiye liginde şu kadro çıkmazmı hiç???

bence 10-12 maç rahat çıakr böyle. içerde özellikle.. eskisinden iyi snejder-drogba ve hazır bir melo var..

------------muslera------------

-hamit/sabri-------chedjou---semih--h.balta-----

---------melo------selçuk---engin/emre/erman--

------------snejder-------

-----burak---drogba----

bruma yedek olur?? zormu ikinci yarı sokar hoca. zaten gelince direk koyacak hali yok değimi? en az 2-3 hafta fiizk olarak-mantel olarak uyum sağlaması gerek...

onu koyma bunu koyma. tüm sezon hep aynı 11 olmayacak, yedekten girecekleri düşünmek gerek..

eboue de zaman zaman oynar. chedjou dinlendirir hoca. bunun için geniş kadro yapıyoruz..

danny-amrabat-riera (gitmez ise) sakatlık-türkiye kupası vs oynar.

Büyük konuşmak istemiyorum ama Bruma olur da bize gelirse bir çok taraftarı kendine hayran bırakır,1 sezon sonra da ''Chelsea istiyor,Real peşinde'' vs diye haberlerini okuruz.Yeter ki şans bulsun,taraftar da Amrabat muamelesi yapmasın 2 top kaybında.

Hull City Amrabat için 6 Milyon £ önerdiği iddia ediliyor. tiwtter dolaşıyorr

Sat , sat , sat.

6 Mn £ = 7 Mn €'ya tekabül ediyor çok çok iyi para hemen itelemek lazım eğer böyle bir durum söz konusu ise , Elmander'de sanırım Norwich City'e gidecek gibi Riera'yı da bir yere gönderirsek daha ne isterim :)

bruma alındıktan sonra burağın oynaması için tek bi şansı var o da sağ kanatta oynamak. başka türlüsü mümkün gözükmüyor ne yazıkki. sağ kanatta nasıl performans gösterir orası da muamma

bu sabah demişti , bende burda yazdım , pek inandırıcı gelmeişti

söylediği isimlerden Eren Güngör patladı bir tek

amrabat - hull

elmander - norwich

bruma - Galatasaray

kolarov -kiralık Galatasaray demişti

hatta rakamlarla demişti , bir kaç sayfa öncesinde var elemandan duyduğumda paylaştığım mesaj.

bu sabah demişti , bende burda yazdım , pek inandırıcı gelmeişti

söylediği isimlerden Eren Güngör patladı bir tek

amrabat - hull

elmander - norwich

bruma - Galatasaray

kolarov -kiralık Galatasaray demişti

hatta rakamlarla demişti , bir kaç sayfa öncesinde var elemandan duyduğumda paylaştığım mesaj.

hull city olayı, temmzu aylarında çok konuşuldu. hoca da bruma-arda olaylarında ilerleme olamdığı için satılmasın demişti ben böyle biliyorum.

hull city eğer ciddi ise en azından satın alma opsiyonlu kiralık verebiliriz. amrabatın bu saatten sonra te kfaydası gitmesi olacakdır..

danny hoca göndermez istemesede. semih-g.zan ile koca sezon geçmez.

kolarov muhabbeti olması imkansız değil, mahkeme kararı çıkarsa alırlar gözlerinin yaşına bakmazlar kimsenin..

bazı arkadaşlar farfan-nai niye olmuyor diyebilir ama mahkeme kararı güvenip böyle büyük isimlere girişim yapılamaz. bruma zaman zaman yedek kalmayı kabullenebilir ama nani-farfan asla...

Amrabat, Elmander gitsin. Bruma gelsin. Kanatlı sistemde Burak sağda Bruma solda oynasın işde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt