GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 527

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
527/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ali Adnanı Rizespor İstanbul'a getirmiş... Eğer adam gibi sol bek almayıp bu yıl da Riera'ya kalırsak yönetim büyük fiyasko yapmış olur... Çok merak ediyorum Ali Adnan için istenen uçuk rakam(Hasan Şaşın söylediği) neymiş

yabancı sınırı kalmadığı için almamışızdır, yoksa çoktan alırdık. ali adnan veya başka bi yabancının bedeli sadece ona ödenecek para değil, artı eldeki yabancıları göndermek için verilecek para da var.

bende diyorumki? sorun kolorov u almak değil, sorun riera gönderip kontenjanda yer açmak..

riera gitmedikçe sol bek gelmez, elmander giderse kanat alınır. buda bruma olursa...

yabancı statüsü devre arasında en erken değişir. o zaman işte avrupadaki duruma göre

bruma alınıp türk vatandaşı yapılırsa yerli statüsünde oynayabilir aslında.

6+0+4 kuralıyla ş.liginde başarı imkansızdır arkadaşlar, bence kendinizi buna hazırlayın. en fazla gideceğimiz nokta kura şansıyla geçen yıl olduğu gibi ç. final olur. sonrası mucizedir. buna sebebiyet verenlerin oruçlu halimle söylüyorum, allah bin belasını versin şu mübarek günlerde

yabancı sınırı kalmadığı için almamışızdır, yoksa çoktan alırdık. ali adnan veya başka bi yabancının bedeli sadece ona ödenecek para değil, artı eldeki yabancıları göndermek için verilecek para da var.

Hocam Elmanderin de Riera'nın da gideceğine ihtimal vermiyorum bu paraları ancak rüyalarında görürler.. Ali Adnan'ın bonservisi max. 1-2 milyon € 'dur..Kendi de max. 1milyon € ister ... Adam genç - potansiyelli yedek kalmayı dert etmeyecek yaşta... Bir denemekte fayda vardı bence..

Balta ve Riera ile Real,Barça,Münih karşısına çıksak dağılırız.Şu kural bi değişse takımda selçuk,burak ve semih dışında kimseyi 18de bile istemem o derece kötü yerliler alperi kaptırmamız çok kötü oldu

Hocam Elmanderin de Riera'nın da gideceğine ihtimal vermiyorum bu paraları ancak rüyalarında görürler.. Ali Adnan'ın bonservisi max. 1-2 milyon € 'dur..Kendi de max. 1milyon € ister ... Adam genç - potansiyelli yedek kalmayı dert etmeyecek yaşta... Bir denemekte fayda vardı bence..

bence almakta fayda vardı, 2 maçını izledim u20de baya farklı duruyodu hatta içimden geçirmiştim alsak nasıl olur diye. o yaşta ciddi a milli maçı da oynamış adam. ama ali adnan alınmadı diye karalar bağlayacak halimiz yok.

Balta ve Riera ile Real,Barça,Münih karşısına çıksak dağılırız.Şu kural bi değişse takımda selçuk,burak ve semih dışında kimseyi 18de bile istemem o derece kötü yerliler alperi kaptırmamız çok kötü oldu

hocam bu alper takıntısını bırakın artık, alper hamitin yarısı etmez, formda bi enginin yanına yaklaşmaz. şikeciler aldı diye komşunun tavuğu kaz görünüyo sadece.

Wesley ve Rodney, Lerby ile kontratlarini feshettiler

Raiola ile anlasmasinlarda yoksa al basina bir bela

bu günün ilk duyumu

`° Sonyy ツ ‏@Soner_S8 2 dk 5 Ağustos civarı Carlinhos , Kerim Frei ve Emre Can transferlerinin hepsinin biteceğini düşünüyorum .

Bu sezon takım Türkiye Kupası'na da fazlasıyla asılacaktır.Sonuç olarak kadro'da pek yer bulamayan oyuncular kupada oynuyor.Yine saçma bir sistem kurbanı olmazsak kupayı alacak kadroya da sahibiz

Eray

Sabri-Gökhan-Dany-Hakan(?)

Kazım-Yekta-Engin-Erman

Emre

Umut

Bu oyunculara Elmander-Riera-Amrabat-Ceyhun-Hamit katılsa kupayı almak için yeterli bir kadro olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt