GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 530

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
530/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence bu sefer Carlinhos naz yapmiyor, yönetim yapiyor. Yabanci kararindan sonra geri adim attilar.

Cünkü Baskan "Melo ve Carlinhos hazir. Dügmeye basarsak transfer gerceklesir" demisti.

Secim yapacaklar yine sanirim Kolarov ve Carlinhos arasinda.

kolarovun tecrübesi defansı kaldıramaz mı abi..cins cins yorum yapanlar oluyo da bazen

Guilherme Siqueira icin_

Sözleşmesinde "25 milyon euro'ya serbest kalır" maddesi bulunan yıldız oyuncu için Granada'nın ilk etapta Real Madrid'den 14 milyon euro talep edeceği iddia edildi...

Bence bu sefer Carlinhos naz yapmiyor, yönetim yapiyor. Yabanci kararindan sonra geri adim attilar.

Cünkü Baskan "Melo ve Carlinhos hazir. Dügmeye basarsak transfer gerceklesir" demisti.

Secim yapacaklar yine sanirim Kolarov ve Carlinhos arasinda.

Bu kadar büyük yatırımı bir an evvel paraya çevirebilmek hedefinde skora yüksek katkısından dolayı KESİNLİKLE KOLAROV...

HAni ; Kırmızı olsun üç kuruş fazla olsun diye bir söz vardır ya 1-2 M fazla olsun kolarov olsun.

Taraftarın seçimi Kolarov

INSIDE CITY 66: Free kick's with Kolarov, Milner and Sinclair - YouTube

14:20 den başlayın (Öncesi satandart city antrenmanı)......

Aleksandar Kolarov - Blown Away HD - YouTube

ve bir sol bekin antrenmandan sonra özel olarak neye çalıştığına dikkat edin.

Aleksandar Kolarov | Goals | 2012-13 | HD - YouTube

Buda sonuçları...:ayatollah::ayatollah::ayatollah:

bayern-barca hazırlık maçında

emre can-götze-shwentegerz yokmuş sebep sakatlık

Problema s ozljedama trenutno imaju Mario Götze, Bastian Schweinsteiger i Emre Can koji vjerojatno danas neće biti u kadru.

abola.pt

bruma için sporting ile tekrar bir görüşme olabilirmiş.

27 ağustosluk süreden önce karar çıkacakmış- öyle tahminleri varmış. yeni bir anlaşma olması için bunu bekliyormuş brumanın avukatıı...

bruma konusu sportingde karıştı..

son haberlere göre...

bazı yöneticler umursamıyorlar, alt yapıda onun gibi oyuncu çok diyorlar

bazıları tekrar görüşmesi gerektiğini

avukatı brumanın açık kaıpı var, sporting bitti bizim için-davayı bekliyoruz..

karma karışık la orasıı:lol:

bizim amrabat işine dönecek bu :)

sinan-kurt-514.jpg

Galatasaray'ın da ilgilendiği B.M'Gladbach'ın genç oyuncusu Sinan Kurt'un her geçen gün talipleri artıyor.

Haberin Devamı GSC Portal'da..

​

alı adnanı rızeye kaptırırsak hayal kırıklıgı olur kesınlıkle ha elmander gıder kolorv gelırse oda sahane olur o ayrı mesele herhalde hocamız kdar yonetımde goruyordur sol bekde adam olmadıgını rıera ve balta dan bısey olmayacagı acık ortada

konusulan atıla turan ı orduda ızledık baltadan ıyı ama yetersın oguzhanı da cok ovduklerınden gecen sezon 3 macını canlı ızlemıstım sag ayaklı bır sol bek bıraz savruk ve teknıgı sınırlı hızı ve fızıksel gucu dıkkat cekıcı.....

Bu sene geçen 2 seneden daha zor olucak şampiyonluk. Gereksiz puan kayıplarını en aza indirmemiz lazım

aynen katılıyorum. şammpiyonluk için en az 85 puan diyorum ben. fenerin kadrosu ve hocası bu sene geçen seneden farklı. özellikle yanalın sezonun ilk yarısında ultra yüksek performans göstereceğinden eminim. 2. devre düşüş olsada anadolu takımlarındaki gibi başaşağı gitmeyecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt