GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 534

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
534/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

rierayı göndermeden sol bek tartışması yapanlara şaşıyorum sadece...

düşününce güzel- uygulamaya gelince. 11 yabancı var.

elmander-culio gitti..

34 maçlık lig- şpl maçları-kupa maçları 50 maçlık dönemde..

2,5 alan eboue en az 20 maç trübünde

3 milyon alan riera 30 maç tribünde

4-5 alacak kolarov en az 15 maç tribünde

ve sol bek yabancı olsun diyeceksek. eboue-riera-amrabat-danny tribüne. yedekte sol ayaklı oyuncu yok.

eboue oynaması gerektiği zaman kolarov.. chedjou/melo-riera-ambrabat-danny tribüne.. göbetke adam yok. g.zan-semih stoper...

neyse siz sol beke odaklanın (en gerekli mevkii olsada mevcut şartlarda zor)

ben sol açıkla uğraşayımm..

sende ona göre transfer yapsaydin ozaman, chedjou yerine tasci, melo yerine inler'i almaliydik. belki kaliteden biraz kaybederdik ama kontenjandan kazanirdik

muslera

eboue serdar semih kolarov

nani inler selcuk transfer

sneijder

burak/drogba

cok maliyetli ama süper bir kadro olurdu..

​

Alsalardı Serdarı,Ömer Toprağı. O zaman yabancı hakkımızı bekte kullanırdık.

Şu an kadroda sol bek ve sağ iç sıkıntılı bölgeler bu bölgelerde yabancı sınıra takıldığından dolayı yerliye yönelmeliyiz ancak bu bölgelerde de oynayacak yerli yok sonuç olarak Allah belanı versin Y.D

Eboue kadroya yazılacak ilk adamlardan biridir. Yerli sol bek alacaz ya tutarsa hesabı. Gurbetçilerde falan mutlaka vardır. Az hızlı fizikliyse Hakandan daha çok iş yapar. Şu durumda başka çare yok

Eboue defansif anlamda zayıf bir oyuncu 4--3-1-2 için ideal biri fakat kadroya yazılacak son yabancıdır bence

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Sana cevap vereyim karşim ben böyle diyince verilen cevap : tasci çöp . İnler fiyat artırdı hiç gelmesin daha iyi diyolar klasik

Kadroda 5 türk oyuncunun olmasi gerektigini de biliyorlar. Su sistemde bile iki eksik var.

Muslera

Eboue Chedjou Semih XXX

XXX Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Doldursunlar bakalim su iki mevkiye yerli.

Hadi orta sahaya Inler'i yazabiliriz de sol beke türk oyuncu yok, demekki planlamada stratejik hatalar var.

Türk oyuncular herzaman daha önemlidir bizim su sacma sapan TFF kurallarinda.

​

Eboue-Kolarov değişmeli oynar o zaman başka hiç bi şekilde çare yok. Bi maçta Hamiti görürüz bi maçta Hakanı. CL ligi maçlarında kafa rahat olur. Ama Bruma imkansızında ötesi..

Portekiz basınına konuşan Bruma’nın menajeri Catio Balde, “Oyuncuma beş yıl için 12 milyon euro teklif eden bir kulüp var, fakat takım konusunda şimdilik bir isim veremem. Chelsea daha önceden iki milyon euro bir teklifte bulunmuş ama kulüp tarafından reddedilmişti” diye konuştu.

20 Yaş Altı Dünya Kupası sırasında Galatasaraylı yetkililerin Bruma’nın kampını ziyaret ettiğini de dile getiren menajer Balde, “Galatasaray oyuncuma yıllık 1.5 milyon euro önerdi. Galatasaray’ın teklifinden sonra Marsilya, Schalke gibi kulüpler de teklifler de bulundu, fakat Sporting bunları da reddetmek durumunda kaldı” ifadelerini kullandı.

rierayı göndermeden sol bek tartışması yapanlara şaşıyorum sadece...

düşününce güzel- uygulamaya gelince. 11 yabancı var.

elmander-culio gitti..

34 maçlık lig- şpl maçları-kupa maçları 50 maçlık dönemde..

2,5 alan eboue en az 20 maç trübünde

3 milyon alan riera 30 maç tribünde

4-5 alacak kolarov en az 15 maç tribünde

ve sol bek yabancı olsun diyeceksek. eboue-riera-amrabat-danny tribüne. yedekte sol ayaklı oyuncu yok.

eboue oynaması gerektiği zaman kolarov.. chedjou/melo-riera-ambrabat-danny tribüne.. göbetke adam yok. g.zan-semih stoper...

neyse siz sol beke odaklanın (en gerekli mevkii olsada mevcut şartlarda zor)

ben sol açıkla uğraşayımm..

cevap vereyim az ve öz yabanci oyuncun olacak..

culio elmander dany amrabat riera hepsini postala,

adam gibi iki tane yabanci al yeter :yenieek:

nani ve kolarov.. her hafta iki oyuncu bekler artik yapacak birsey yok. su durumda 4'ü bekleyecek ama bunlar beklese ne olur beklemese ne olur

Hiç türk futbolu kadar yokuşa sürüklenmemişti :D resmen yetenekli türk olmayan piyasada türk oyuncu arıyoruz

Yerli sol bek aramak :D dünyada dinazor aramakla aynı hesap

Ofansif yönü güclü olan bir sol bek alirsak, sorunlar cözülür. Eboue gibi gidip gelecek, tek basina o kanada yetecek.

4-3-1-2 sistemi takir takir isler o zaman. Avrupa´da da cok ilginc bir takim olabiliriz sistem oturursa. Cok can yakariz.

Bu yüzden yapacagimiz transferde risk orani düsük olmali. Oraya saglam birini koyacaksin ki rahat edesin.

Ligde 1 kisilik rotasyonu da rahatlikla hallederiz. Aslan gibi Gökhan Zan var, Sabri var, Hamit var vs. Drogba dinlenir bazen, Sneijder dinlenir vs.

Kolarov, Carlinhos ikilisinden biri mutlaka alinmali ve alinacak.

renktaş sen neredeyse yenibastan bi Galatasaray yaratmıssın :D dünyada hiç bi baskan ya da teknik adam iyi giden kadroyu bozmaz sadece ekler :D

4-3-1-2 sisteminde bana kadroma yerli orta saha ve yerli sol bek yazamayacak duruma gelecegini düsünmezsen öyle olur. bu takimda sol bek yok, kanatta yok kafadan 3 transfer etti zaten. kanatsiz sistem sevmiyorum ben.. italya disinda herkes kanatli sistemle oynuyor dünyada

Kadroda 5 türk oyuncunun olmasi gerektigini de biliyorlar. Su sistemde bile iki eksik var.

Muslera

Eboue Chedjou Semih XXX

XXX Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Doldursunlar bakalim su iki mevkiye yerli.

Hadi orta sahaya Inler'i yazabiliriz de sol beke türk oyuncu yok, demekki planlamada stratejik hatalar var.

Türk oyuncular herzaman daha önemlidir bizim su sacma sapan TFF kurallarinda.

​

Sağ içde yerli sıkıntısı olduğunu sanmıyorum hamit var engin var onlar olmadı sol içde erman sağ içde selçuk oynar. Erman----Melo----Selçuk sağ bek hamit sol bek Kolarov.

angutun biri ne yazmış ....

şu anki kadrolar için eyvallah ama adamlar kesin bir solbek alacaklardı hatta Nani tarzı muhabbetlere başlamışlardı. Bunun önüne geçtik.

demek adamlar sırf bizi durdurmak için bu kadar totoşlarını yırtmışlar ulan ne yapsanızda etsenizde DUR-DU-RA-MA-YA-CAK-SI-NIZ !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt