GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 570

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
570/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bizin CL'de başarılı olabilmemiz için iyi bir sol bek lazım. Ancak burada şu sorun ortaya çıkıyor. ligde 6 yabancı oynatabiliyoruz. sol bek banko oynarsa ligde diğer yabancılardan biri tribüne çıkacak bu da huzursuzluk yaratabilir. yüksek maliyetle alınan oyuncu tribüne göndermek de külfetli olacak. ama CL'de de çok sağlam bir kadro olacak. Muslera, Eboue, Semih, Ched, Kolarov, Hamit, Melo, Selçuk, Sneijder, Drogba ve Burak'lı kadronun Avrupada yenemeyeceği takım yok. Hamit yerine Amrabat, emre, engin, ceyhun, yekta artık hangisi formdaysa o da oynayabilir. Ancak alınacak sol bekin ligde oynaması CL'de formsuzluk yaratabilir. Lig başlar başlamaz haftada 2 maç yapacağız. Fatih hoca 1 hafta eboue yi oynatmaz, bir hafta semih-zan oynatır göbekte, melo yerine yekta kullanılır bir maç, bazı maçlarda ihtiyarı dinlendirir. Bunun sakatlığı da var. şimdi lig başlar başlamaz allah esirgesin yabancılardan biri sakatlansa bu sefer 5 yabancılı oynamaya başlayacağız. sok bekte sıkıntı var zaten 2. bir mevki de sıkıntılı olacak. Şu durumda kadro yapamıyoruz, seneye 5 e düşecel yabancı sayısı. Derhal gönderilmeli TFF

Alves iyi demişsiniz nasıl merak ettim maçı da izlemedim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

yani şahsım adına aman aman fark yaratan bir oyuncu değil.ileriyide epey çıkmaya çalışıyor.defansta bu sene çok fazla az adamla yakalanabilirler.ancak kadlec 10 numara kazık olmuş bir gerçek yani.:yenieek:

ab oyuncuları serbest kalırsa kanat almadığımız için çok pişman olacağız beyler direk devre arası kanat alınır ama devre arasıda ne kadar iyi kanat gelir oda şüpheli:rolleyes:

Ya anlamiyorum su yonetimi. Son iki senede okadar gelir ettin cokmu zor parayi verip transfer yapmak? Simdi yapmiycaklarda ne zaman yapicklar anlamadim gitti. Yabanci sinirlamasi filan demeyin, parayi basip ardayi almak cokmu zor.

Ya anlamiyorum su yonetimi. Son iki senede okadar gelir ettin cokmu zor parayi verip transfer yapmak? Simdi yapmiycaklarda ne zaman yapicklar anlamadim gitti. Yabanci sinirlamasi filan demeyin, parayi basip ardayi almak cokmu zor.

yönetimin para bastıramadığı doğru ama arda'da pek niyetli değil gibi dönmeye

Alves iyi demişsiniz nasıl merak ettim maçı da izlemedim

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

oyuna topa sokmasi cok iyi. teknik seviyesi iyi yani bu konuda. hava toplarinda hucumda gol veya goler bulur... hm... iiy bir orta-forvet transferi yani :D

stoper görevlerinde pek iyi degil. zaten iyi olsaydi zenit de arka plana itilmezdi. eskiden daha mi iyidi bilmiyorum ama vallahi

selamun aleykum gençler şikecilere haşıııııırrrrrrrrtttttttttt diye geçirmişler dediler geldik :lol:

hemde ne geçirmek.2. sınıf takımlara 3-4 attılar diye havalara girmişlerdi.bu arada angut.com yıkılıyor.daha şimdiden ersun yalana giydirmeye başlamışlar.bu adam kasımı göremez böyle gider.salzburga elenirlerse (İnşallah Allah'tan tek dileğim) istifa diye yıkılır tribün :D:D

hemde ne geçirmek.2. sınıf takımlara 3-4 attılar diye havalara girmişlerdi.bu arada angut.com yıkılıyor.daha şimdiden ersun yalana giydirmeye başlamışlar.bu adam kasımı göremez böyle gider.salzburga elenirlerse (İnşallah Allah'tan tek dileğim) istifa diye yıkılır tribün :D:D

Aynen malozlar boluya moluya 4 atıyorlardı yorumlar aynen şöyle... ulann ne pas yapıyoruz ne ataklar allahımm özlediğimiz futbola kavuştukk cartt curtttt :D :D alın size özlediğiniz futbol nasıl gördük olmmm aykutu arayacaksınız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt