GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 584

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
584/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Drogbanin Sneijder'a yaptigini gordunuzmu..

Sakanin dozunu kaçirmis..

O top Sneijderin canini acitti kesinlikle ve bozuldu, yaptigi resmen cocukluk baska bisey degil..

aynen gördüm canı yanmış olabilir ama bunları bu kadar takmak gerekmiyor günlük yaşantımda aynı şeyleri arkadaşlarım da bana yapıyor bende arkadaşlarıma yapıyorum. Çoğu kişide bu böyledir bende bazen bana böyle şakalar yapılınca ters yanıma geliyor aynı yüz ifadesi ile tepki veriyorum veya sert çıkısıyorum ama sonucta şakadır büyütülecek birşey degil.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Napmışki

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi

gülecek diye bekledim suratı asıldı.baya kızdı orda ama haklı da.

aynen gördüm canı yanmış olabilir ama bunları bu kadar takmak gerekmiyor günlük yaşantımda aynı şeyleri arkadaşlarım da bana yapıyor bende arkadaşlarıma yapıyorum. Çoğu kişide bu böyledir bende bazen bana böyle şakalar yapılınca ters yanıma geliyor aynı yüz ifadesi ile tepki veriyorum veya sert çıkısıyorum ama sonucta şakadır büyütülecek birşey degil.

Ben böyle seylere fazla takilmam aslinda saka olabilir ama Drogba kameranin önünde resmen Sneijderi elek ediyor..

Senin dedigin olabilir arkadas ortaminda vs ama kamera önünde olmamis, saka yaparsin ama o topun o sertlikte atilmasi yanlis

AW: Transfer Nöbeti

Kamera önünde oldugu icin...

AMA abartdiniz olayi....baska konusak konu mu kalmadi.

{sendet from Tost Makinesi with Tapatalk 2}

Sneijder'e sürekli mobbing uyguluyorlar önce ebouse simdi drogba.. Kendisi de uyuz oluyor ama caktirmadi.. Gecen bi resim vardi eboue totosuna tekme atmisti baya sinirlenmisti wes.. Kavga cikabilir demedi demeyin :)

Topu sert atmamis. Sert atmak baska.

Ama sabah izledim ve aynisini bende düsündüm, Sneijder'in pek hosuna gitmemis bu saka.

Vallaha sert atsa yuzu parcalanir..

Ama beklemiyor boyle biseyi, ve LIGTV'deki goruntuye bak ve çikan sese bak..

Adam rahatsiz oldu, saçma bi saka..

Drogba yi sevemiyorum..

1. frikikleri yuzunden

2. kendini herkes ve herseyin uzerinde gormesinden

bu sakalarda cabasi..

Biz neden Aras Özbiliz ile ilgilenmiyoruz ?

Yerli, iyi bi kanat oyuncusu, genc, sol ayakli ( Riera ve Emre haricinde sol ayakli oyuncularimiz yok ) ve kendisi de Galatasaray´li ve Istanbul dogumlu.

Gecen okuduklarima göre Spartak Moskau 10 Milyon € önermis, ama Kuban Krasnodar 11-12 civarinda bi rakam istiyordu.

Zaaten para felan harcadigimiz yok, gidip su adami alsak bütün sorunlar cözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt