GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 588

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
588/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fener maçında dakika 1'de gol attı..Sonra'da frikikten attı ama çift vuruş diye vermemişlerdi.

kendi a milli takımında oynamamış, seve seve türk milli takımında oynarım diyen herkes türk olabilir ayrıca. vatandaşlık hakkı çok kolay böyleleri için.

yok öyle bir kurar v.s aurelio ve mert nobreden sonra işleri iyice sıkılaştırdılar minimum 5 sene ülkede yaşaman gerekiyor pasaport için.

Basacan (en az) 10 milyonu, iyi senelik maas verecen. Sneijder'i araci yapacan. Ilerde Hollanda'nin en iyi oyuncularindan birine sahip olacan:ayatollah:

[video=youtube;a7dM37YZ0dI]https://www.youtube.com/watch?v=a7dM37YZ0dI[/video]

Basacan (en az) 10 milyonu, iyi senelik maas verecen. Sneijder'i araci yapacan. Ilerde Hollanda'nin en iyi oyuncularindan birine sahip olacan:ayatollah:

[video=youtube;a7dM37YZ0dI]https://www.youtube.com/watch?v=a7dM37YZ0dI[/video]

Depay ve Bakkali PSV'de baya bi yetenekli. Ama simdiden 10 milyon gibi paralari bu oyuncular icin veremeyiz henüz. Bana göre de hic bir zaman veremeyecegiz.

ne yav hesi.Chedju ve Erman dışında var mı transfer nerde sol bek,kanat?var da kampta biz mi göremiyoruz

Melo yerine Wellington'u düşün bir an sadece 1 seviye daha alta inecekti takım resmen. En azından gücümüzü koruduk ama bu sene için yetmeyebilir bu kadro 70 civarı puan toplarsak en fazla 2. oluruz bu sezon.En az 77-78 puan alacak bir oyun ve kadro kurmalıyız.

Mevki açığı olmaması şart, sol bek ve alternatif kanat veya orta saha lazım bu takıma.

Melo yerine Wellington'u düşün bir an sadece 1 seviye daha alta inecekti takım resmen. En azından gücümüzü koruduk ama bu sene için yetmeyebilir bu kadro 70 civarı puan toplarsak en fazla 2. oluruz bu sezon.En az 77-78 puan alacak bir oyun ve kadro kurmalıyız.

Mevki açığı olmaması şart, sol bek ve alternatif kanat veya orta saha lazım bu takıma.

meloya transfer demiyorum ki ben,keza umut için de..bunlarla kadro korundu,üstüne konmadı. fb de bjk de daha güçlü bu sene.ts de.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt