GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 609

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
609/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Liverpool lyon'un sol beki Aly Cissokho'yu 3.5 milyon sterline transfer ederek defans takviyelerini tamamlamak istiyor. (Express)

Lyon mu saçmalamak bedava Sporx aferim.

:D

Eğer Valencia demeye çalıştırlar 3.5 Mn £ yani 4 Mn € para değil Cissokho için çok komik bir rakam , Carlinhos'tan da , Kolarov'dan da ucuz oluyor , eğer durum buysa bizimkiler kesin girer devreye daha ucuz daha az maliyetli de başka bir şey deme :D

Biz talip olsak 8 milyon avro ödemiştik ve müthiş iş çıkarttık diye sevinir, övünürdük

Feridun'u mu kafaya alıyorsunuz yoksa geri kalanları mı bilmiyorum ama Kolarov 2 günde alınacak topçu değil. Ben teklif bile yapıldığını düşünmüyorum. Carlinhos'u istiyor hoca. Önce onu zorlayacaklardır.

Ben bir (sayı ile 1) tane Feridun bilirim

1632011172448_b.jpg

--------------Muslera--------------

-------Semih--Zan--Chedjou-------

Eboue---Melo----Selçuk-----Kolarov

-------------Sneijder-------------

---------Burak----Drogba----------

Son dakika olarak kadroda belli oldu. Bizzat Buse Terim tarafından tarafıma iletilmiştir.

Zan yerine Aykut Demir müthiş olurdu

Zan bir eğitimci,bir hoca,bir öğretmen,bir tecrübe olarak orada durmalı. Semih ve Chedjou'nun ondan öğrenecek çok şeyi olmalı.

Chedjou : ''Zan tam bir profesyonel,Onun gibi bir oyuncunun olduğu takıma geldiğim için mutluyum. Kariyerimi belirleyebilecek bir oyuncu,Onun yakından takip edip bir şeyler kazanacağım''

Semih : ''Gökhan abi ve Ujfa'nın bana katkıları inanılmaz''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt