GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 614

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
614/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ilk ciktiginda ne umut baglamistim halbuki bu adama. Milli takimin degismezi olur diyordum. Kendi kendini bitirdi. Top bile süremiyor artik.

Yazık,bir bjk macı hatırlıyorum inönüde bursa formasıyla ipe dizmisti bjk savunmasını,cok degisik bir topcu ama herifte beyin yok,Galatasarayda oynuyosun birader,isini yap iste,daha ne istiyosun ki

Ilk ciktiginda ne umut baglamistim halbuki bu adama. Milli takimin degismezi olur diyordum. Kendi kendini bitirdi. Top bile süremiyor artik.

bir bu, diğeride batuhan. yeteneklerine ihanet eden iki tane kalın kafalı. kızlarla gezmek, eğlenmek, araba kullanmak daha cazip geliyor bu man kafalılara. ondan sonrada niye türk oyuncu yetişmiyor diyoruz, işte gençlerimizin hali bu malesef

bir bu, diğeride batuhan. yeteneklerine ihanet eden iki tane kalın kafalı. kızlarla gezmek, eğlenmek, araba kullanmak daha cazip geliyor bu man kafalılara. ondan sonrada niye türk oyuncu yetişmiyor diyoruz, işte gençlerimizin hali bu malesef

Batuhan'i ben hic bir zaman pek begenemedim. Yasitlarina göre daha fizikli oldugu icin, alt yapilarda dikkat cekiyordu. Yoksa cok bir özeligi yok, cok hantal bir futbolcu. Benim asil üzüldügüm kisi Cem Sultan'dir. Onda müthis bir potansiyel vardi. Cem mi Batuhan mi diye sorsan, ben yüz kere Cem derim.

Ynt: Transfer Nöbeti

Sarı-Kırmızılılar, Emre Can’ı kiralamak için büyük aşama kaydetti. Bülent Tulun’un önümüzdeki günlerde Münih’e giderek son kez Alman deviyle pazarlık masasına oturacak. Fanatik'in haberine göre; Almanya’nın önde gelen gazeteleri ve spor sitelerine göre ise bu transfer daha şimdiden bitmiş durumda!

Önce yeni sözleşme

Alman medyası, Emre Can’ın Galatasaray’a gelmesinin gecikmesinin nedeni olarak, Bayern Münih’le yeni sözleşme için sürdürdüğü görüşmeleri gösterdi. Önümüzdeki sezonun sonunda kontratı bitecek olan Emre’ye yeni mukavele teklif edildi. 19 yaşındaki oyuncunun, 1 hafta içerisinde sözleşmesini uzatması bekleniyor. Bu gerçekleştikten sonra da Bayern Münih’in, ağustosun ilk haftasında Emre Can’ı Galatasaray’a kiralık olarak göndereceği kaydedildi.

Terim’le görüşüyor

Bayern Münih’in genç orta saha oyuncusunun Galatasaray’ı tercih etmesinde en büyük etken Fatih Terim oldu. İmparator, Emre’yle telefonda sık sık görüşüyor. Deneyimli teknik adam, Sarı-Kırmızılı takımda geçireceği 1 senenin, kendisini geliştirmesi açısından ne kadar önemli olduğunu 19’luk yıldıza sık sık anlatıyor. Ayrıca Bayern Münih Teknik Direktörü Josep Guardiola’nın da Emre Can’a Galatasaray’a gitmesi yönünde tavsiyede bulunarak “Fatih Terim’den öğreneceğin çok şey var” dediği belirtildi.

Mourinho dan sonra Pep de oyuncularin bize gelmesi için tavsiyede bulunuyor:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Bu sene Besiktas bizi zorlarmi ? :rolleyes:

fatih_terimin_yuzu_guluyor13533033840_h953629.jpg

hayır zorlaşan hiçbir şey yok, hala kural diyosun en baş yanlışın bu. bu olay federasyonla zerre kadar ilgili değil. federasyonun 5 yıl bekleme, vatandaş olduktan 5 yıl sonra yerli olma kuralı başka bişey. bu türkiye cumhuriyetinin verdiği bi hak. bakanlar kurulu kararı ile verilen bi hak. buna federasyon ağzını bile açamaz.

tonla brezilyalı olabilir evet ama önüne gelene verilmez tabi ki, öyle olsa tonla efrikalı genç gelir ve vatandaşlık alırdı. ama yetenek vadeden genç birini bulduğumuzda ve o kişi de bunu onaylarsa çok rahat olur. federasyonla ilgisi yok bunun tekrar diyorum. zorlaştırma falan demeyin artık, zorlaştırma federasyonla ilgili, bahsettiğim başka bişey.

kafana göre kimseyi türk vatandaşı yapamazsın hala saçmalama peşindesin söylediklerinin hiçbir elle tutulur tarafı yokken hala konuyu uzatma derdindesin kimi türk yapmışlar bu şekilde bir örnek versene?

G.Saray Başkanı Ünal Aysal da yabancı futbolcuların bu girişiminin sonucunu bekliyor. 15-20 gün içinde ‘yürütmeyi durdurma’ kararının çıkma ihtimali yüksek. Aysal yakın çevresine “Yasak kalksın, G.Saray’a art arda yıldızlar yağacak” diyor.

Aysal cidden böyle mi diyor acaba ? Yürütmenin durdurulmasının yüksek ihtimal olduğu söyleniyor , hadi İnşallah :yenieek:

Yürütmeyi durdurun | ********************* Spor Gazetesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt