GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 626

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
626/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Riera gitmeyecek gibi. Seneye sözleşmesi bitiyor . Biz bu sene Amrabat ı oynayabilecği bir takıma kiralasak nasıl olurdu

ertem şener ‏@_ertemsener 1 dk Emre Can ile ilgili 2 Ağustos'u bekleyin. Bayern München kiralamak istiyor.Pazar 23:00'te BEYAZ FUTBOL 'da sürprize hazır olun !!!

İnsallah adalet yerini bulur da mahkeme yürütmeyi durdurur. Ergenekon davası gibi süreci uzatırlar . Sonuç belli olasaya kadar Tüpçüden kurtuluruz

1044592_518108454928581_713591946_n.jpg

Valla bölgesini bilmem ama benim gördüğüm Barca maçında güçlü yaşına göre iyi ve sağlam fiziği var. Hemde oldukça iyi. Ve bunu iyi kullanıyor. Ayaklarıda gayet iyi.

Yanliz bu Emre Can transferi cok iyi olur dogru....ama AB olayi devreye girerse bence illaki olmasi gerekli olmaz...cünkü daha ucuza gencler alabiliriz.

Can da türk oldugu icin bukadar ilgi göriyor....

Beyler nedenini bilmiyorum ama sanki bu sezon basarılı olamayacagız gibi bir his var içimde şu hayırlı günlerde iyi şeyler dileyelime öyle olsun

34cimbom34 ‏@34cimbom34 Korumalı hesap 1 dk geç kalmış olabilirim idare edin buaralar culio elmander ayrılıyor culio gençlerbirliğine elmander olimpiakosa şimdilik duum bunu gösteriyor

Beyler nedenini bilmiyorum ama sanki bu sezon basarılı olamayacagız gibi bir his var içimde şu hayırlı günlerde iyi şeyler dileyelime öyle olsun

Beklentin ne ki?

Besiktas, Trabzon ve feneri hali ortada... ne bu karamsar? Malaga...nerdeyse CL yari finala giden takima ilk yarida top göstermedik...

bu umutluyum gayet, Sadece bu 6+0 olayi bizi Avrupa'da .... :(

Fatih Hoca bu sene teknik direktörlük bilgisini konuşturmalı . Elindeki kadroyu gücendirmeden , santraç tahtası gibi ustaca kullandığında evelllah yine şampiyon olacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt