GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 663

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
663/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Arda icin bir hatirlatmada benden. Baskan cok istiyor.Takasta,riera Burak atrti alacaklar silecek kadar.yazarken bende sasirmistim ama dogru

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Biz Arda'siz iki sene sampiyon olduk.. Bunu da dusunmek lazim daha kisitli kadro ile.... Yananci kontenjanindan dolayi bu kadar degerli oldu

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Burak da Burak gidiyoruz. Forvette Elmander, umut, Drogba var.Arda'yi sevmem ama futbolunu begenirim bu takimda banko oynar ve gerekli.nokta

qwd5h.jpg

Bunlar cidden sıyırmış. Cardozo için duran adam eylemi yapıyorlar.

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Arda icin bir hatirlatmada benden. Baskan cok istiyor.Takasta,riera Burak atrti alacaklar silecek kadar.yazarken bende sasirmistim ama dogru

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Biz Arda'siz iki sene sampiyon olduk.. Bunu da dusunmek lazim daha kisitli kadro ile.... Yananci kontenjanindan dolayi bu kadar degerli oldu

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Burak da Burak gidiyoruz. Forvette Elmander, umut, Drogba var.Arda'yi sevmem ama futbolunu begenirim bu takimda banko oynar ve gerekli.nokta

arda lazım ok gelsin madridin borcu silinir+riera verlir+ bir miktar para verilebilir.nokta.

arda'yi almak icin burak yilmaz'i asla vermem. burak 20-30 civari gol atarken arda 7-8 tane atmaz..

arda bu sinirlama ile önemli hala geldi bence alinmasi lazim cokta begenmesemde.

türk statüsünde albilecegimiz en iyi kanat oyuncusu .....

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

SAVAS CORLU ‏@savascorlu

Yazı tümden fail 2.tvitte daha kısıtlı kadroyla 2 sene şampiyon olduk diyor ve Arda yabancı sınırından dolayı değerli diyor

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

burak gidip arda gelirse yılın kazığı olur net.nasıl şimdi arda yı almak için çabalayıp duruyorlar yarın burak yılmaz ı almak için 2 kat efor sarfedecekler.burak harici 20 gol üstü gol atacak kimse yok bu takımda.

Arda gelsin çok isterim çok da iyi olur. Hemen Hamit'i kes yerine Arda'yı koy takım iki vites birden atar.Yedek kulüben güçlenir. Ancak Burak verilemez o kadar basit. Bariz mantık hatası.

Savas Corlu neyi biliyor arkadas? Bu adam birincisi fotomac yazari, her gün sallama haber yazip duruyor, ikincisi 2-3 hafta önce ramazan köse galatasaray'da, kesin bilgi diyordu sonuc??

birsey bildigi yok herifin sallayip duruyor

Asaletin Yeter ‏@uA1905od 2 dk Arda Turan hücum gücü yüksek bir kanat oyuncusu yerli olması büyük avantaj bana göre kimse Ardayı yada Galatasaraylılığını eleştirmesin :)

Ben bugüne kadar hep söledim yinelemekte fayda var belliki Arda Turan bizim ilgilendiğimiz bir oyuncu iki senedir hemde ama >>

Atletico aldığı paradan geri verirse bu iş olur yok sözleşmesindeki 24 m€ isterse bu iş olmaz burda top başkanda ilişkilerini kullanacaktır

Ya gelmesin kaptanlığı ister 10 noyu ister Sinemle sinema kapatır falan filan uzak olsun bizden takımın yine içine eder ama adam gibi duracaksa kesinlikle gelsin yoksa avrupada dolansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt