GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 676

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
676/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:SS:

kesin bir sey demiyorum ki ben. hem kendi adima veya kendi tercübelerimi paylasdim sadece. sen fenerli ile anlasa biliyorsan ne güzel. sorun yok. seni daha az Galatasarayli ilan edemeyiz o zaman herhalde tabiki. sende ama tv deki medjacilar ile konusdun ya neyse :D

Anlasirim abi insan olsun yeter :) mesyaci degil de gezi olaylari cok sey ogretti bana

Cevap: Transfer Nöbeti

Ahh ahh.... nerden nereyeeee :D

fifa-97-gold-edition-03.png

[video=youtube;EZEhxLK9aQA]https://www.youtube.com/watch?v=EZEhxLK9aQA[/video]

Anlasirim abi insan olsun yeter :) mesyaci degil de gezi olaylari cok sey ogretti bana

gezi olaylari farkli bir durumdu. orda ortak bir düsünce hakimdi. ortak bir hedef vardi. karkaterler önemli degildi orda demek istiyorum. ordaki birisi mesela karakterinde sorun vardir ama bunun önemi yokdur o durumda cünkü karakterinde ne kadar sorun oslada ortak bir hedef icin-inanc icin ordaydi millet.

ya biraz uzun ve karisik konular bunlar aslinda. yeride burasimi bilmiyorum ve ek olarak herkezin hayati görüsü felsevesi varklidir. yani ben im hayat görüsüm veya insanlari degerlendirme nasil farkliysa senin onunkide farklidir. bu konu hic bir zaman herkezin ortak bir yerde bitecegini zanetmiyorum acikcasi.

Galatasaray'da Fatih Terim'in kadrosunda görmek istediği Bayern Münih'in Türk yıldızı Emre Can için tam anlamıyla Almanya'ya çıkarma yapıldı.

Alman devi Bayern Münih'te forma giyen 19 yaşındaki Emre Can'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, eski kaptanı ve antrenörü Erdal Keser'i bu transfer için devreye sokmuştu.

Dün de Galatasaray Başkan Danışmanı Bülent Tulun da Almanya'ya giderek Emre Can ve menajeri ile bir araya geldi. Tulun'un bu görüşmede Emre'nin Galatasaray'da bir yıl kiralık olarak forma giymesi konusundaki ısrarını ilettiği öğrenildi.

Bu arada Emre Can'ın menajeri Reza Fazeli'nin yarın Bayern Münih ile masaya oturarak Emre Can'ın sözleşmesinin uzatılması konusunda görüşmede bulunacağı öğrenildi. Emre'nin Bayern ile sözleşme yenilemesinin ardından Galatasaray'a kiralanması konusunda temasların hızlanması bekleniyor.

ya hali saha modu cok sevkliydi o zamanlar fifada.. keske yine yapsalar .. gercigi fifa street var galiba

...ya en sevdim seyyi... niye yapmadilar anlamadim... cok üzügünüm... Hallenmodus :(

illerki zamanlarda ile bunu dahil etmediler, cünkü "Fifa Street" cidki ciicn, herhalde satis strajesisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt