GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 692

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
692/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arda Transferinin Gelisim Evresi : 1- Arda Donmek istiyor 2- Fatih Hoca cok İstiyor 3- Baskan , Madrid baskaniyla bizzat gorusecek 4- Arda : Madrid de mutlu

Arda Turan transferi hakkında bir duyun aldım ve duyumumu paylaştım..Aynı kaynaktan Drogba ve Misimovıç duyumlarını da paylaşmıştım..Hatta Misimoviç transferini rakamlarıyla yazdım.. Bizim hayatımız Galatasaray.. Aldığım haberi paylaştım..Birde Galatasaray taraftarının birbirine olan düşmanlığı ne yazıkki dillere destan bu yüzdeN GS sözlük kapandı 2 gün önce..Bu paylaşımı eğlenmek için yapmadım.. bide fenerli olduğumu ima edip kuş resmi koyanlar olmuş.. Ali Sami yen kapalısında Yorgun abilerin , Rahmetli Peygamber Hüseyinlerin lider olduğu dönemlerde maç seyrederdik biz. Kime fenerli dediğinize dikkat edin..Burada da Galatasaraylı arkadaşlarla sevgimizi paylaşalım istedim ve üye oldum..Ceza vermenize gerek yok kendim Hesabımı kapatıyorum. Herşeye rağmen ALLAHA EMANET OLUN.. Son sözüm GALATASARAY ULAN..............

Emre Can gelirse....Hamitine yerine orta saha'ya monte mi edilir, yoksa SOl Bek'de mi denilir?

is yapar mi sol bek de acaba? bi de adam Sag ayakli... cok sag ayakli sol bek yok futbol dünyasinda....

Arda Turan transferi hakkında bir duyun aldım ve duyumumu paylaştım..Aynı kaynaktan Drogba ve Misimovıç duyumlarını da paylaşmıştım..Hatta Misimoviç transferini rakamlarıyla yazdım.. Bizim hayatımız Galatasaray.. Aldığım haberi paylaştım..Birde Galatasaray taraftarının birbirine olan düşmanlığı ne yazıkki dillere destan bu yüzdeN GS sözlük kapandı 2 gün önce..Bu paylaşımı eğlenmek için yapmadım.. bide fenerli olduğumu ima edip kuş resmi koyanlar olmuş.. Ali Sami yen kapalısında Yorgun abilerin , Rahmetli Peygamber Hüseyinlerin lider olduğu dönemlerde maç seyrederdik biz. Kime fenerli dediğinize dikkat edin..Burada da Galatasaraylı arkadaşlarla sevgimizi paylaşalım istedim ve üye oldum..Ceza vermenize gerek yok kendim Hesabımı kapatıyorum. Herşeye rağmen ALLAHA EMANET OLUN.. Son sözüm GALATASARAY ULAN..............

Niye alındın ki tutmazsa o resmi eklerler anlamında yazdım renktaş fenerlisin diyen yok. Hesabını da bence kapama ama sen bilirsin tabi.

Ynt: Transfer Nöbeti

Tamam ulan :D

Sakin ol renktaş

çoluk çocuk toplanmış alıntı yaparak birbirini rezil ediyor capslerle cevap veriyor.rezilliğin daniskasını özellikle transfer döneminde bu forumda görüyoruz.tüm sözlüklerde 5-10 salak yüzünden sitenin adı çıktı.sanal alemde bile birbirini kıskanan asalaklara aldırma.keyfini çıkar ;)

yok buranın eski havası tuzu yok,

3 kuruşluk değeri olmayan tweetçileri adam yerine koyanlar var buralarda...

benim gibi birçok arkadaş yurtdışı sitelerini araştırıp, haber paylaşıyor burda ama millett abuk sabuk şeylerin paylaşımını daha önemsiyor..

transfer olmadığında bile buradan youtube oyuncu çıkarmış forum burası, ama malesef bu sene bu forum gırgırcılar çoktu..

zaten o yüzden tadı yok buraların, herkes dağıldı..

eskidende transfer olmuyordu ama sobetin ayrı bir tadı vardı..

neysee zor gerçektenn:mad::mad:

*******************muslera******************

**hamit*******chedjou*********semih**kolarov****

******************melo**********************

*******selçuk********************emre can*****

*****************sneijder*********************

***********drogba*******************burak*****

eray

gökhan zan

sabri

erman

umut

yekta

ceyhun

NANI nerde ? ve bence dorgba bu sene ayrılmadan önce wayne rooneyi almalıyız abartı transfer felan olmaz bence bonservisininde 28 yaşında bir oyuncu icin cok yuksek olacağını sanmıyorum maaş olayında ise zaten oyuncularımız çok yüksek maaş alıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt