GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 700

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
700/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

link_visne_250ml.jpg
neyi yasakdı bu mesajın hemen banlıyorsunuz

Ben eminim hep aynı yüzler diye sıkıntıdan transfer isterdik

Yanlış hatırlıyorsam düzeltin ,

tarihin en iyi , oturmuş kadrolarından birinde başarılıyken hemde 1998-1999 sezonunda tribünde yönetim istifa falan diye bağırılmıştı ,

kadro hep aynı , aynı yüzlerden oluşuyor gibi vs. sebeblerle .

hahah :D bunun arkadaşı da var ama abi be :) boşver sen yine çok kesin konuşma fenerli menerli diye. tatlı rekabet her zaman en iyisi. baktın tatsız birisi ver coşkuyu o zaman :)

yahu hic konusmuyorum yada hep uzak duruyorum da demedim ki zaten. ama öyle dost most olmaz bunlardan :) merhaba merhaba ..small talk yapiliyor tabiki. hepside demedim zaten. genelikle koyu fenerli olanlarda sorun var yada daha dogrusu azizbahcelilerde. onlarla hic isim olmaz benim kolay kolay. kafa yapilarinda ciddi ciddi sorunlari var.

Bilim adamlari bunu cözememis benmi cözecegim bunlari bu saaten sonra :lol:

adamlar öyleyse ben ne yapayim yani :D Allah Allah :)

Dany-Riera-Culio-Elmander-Amrabat hepsini göndereceksin. Biz Dany ve Riera'dan ilk 11 oyuncusu yaratmaya calisiyoruz.

Türk oyuncu (Tasci-Inler) almamiz gerektigini söylemistim.

Simdi ki yabancilar bile cok vasat Riera-Dany gibi. Bu sene isimiz zor.

Hamit yine gecen sene ki Hamit, bu türk oyuncularla olmaz.

Hazırlık maçlarında yediğimiz tüm gollere bakın.Neredeyse hepsi kanattan yapılan ortalarla veya içeri doğru girişlerle.Bir takımın kanadının olmaması sadece hücumsal anlamda değil defansif anlamda da zaaf.

Şu takımdaki tek kanat oyuncusu Amrabat ise kimse şampiyonlar liginde büyük başarılar hayaline kapılmasın.Napoli maçını izliyorum.Biz sürekli göbekten zar zor diğer sahaya geçmeye çalışıp uzaktan şutlarla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz.Adamlar hiç kasmadan topu kanat çizgilerini taşıyorlar.O alan koridor gibi olduğu için iki adımda ceza sahasında bitiyorlar:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt