GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 722

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
722/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper Potuk Alinsaydi Bugun Kadrolarda Nani yazilacagina adim gibi eminim :sad007::sad007::sad007::sad007:

g.inler alınsaydıı :)

adam bana teklif yok diyorrr ya laaa..

zaten sinir eden bu konuuu milletti..,

ali adnan yükse para istiyor diyorsun, 650 bin euro gidiyor. bu mu yani taraftara söylenenle gerçekli payları..

beni şahsen sinir eden, sabrımı zorlayan bunlar..

MELO OLMAZSA, G.İNLER GİBİ diyosun. adam açıklama yapıyor ben görüşmedim...

parayı bulmak başarıdır ama o para ile getirmek başarı değildir ,başarı sneijder-drogba gibi oyuncuların genclerini üç kuruşa bulup ,oynatıp başarı kazanıp üztüne satarken tonla para kazanan takımlarındır, o takımlar hem başarı hemde tonla para kazandıkları için giden oyuncuların yerlerine kolaylıkla yenisini bulurken biz snejder-drogba 2 yıl sonra gidince sap gibi ortada kalacağız malesef..(not yazdıklarım forumda eksi not alması normal keza malesef ülkemiz sisteme yatırım yerine sadece günlük başarıya yatırım yapıyor)

Evet ama bu zamana kadar herkes aynı şeyi söyledi, söylüyor.Genç bulalım, yetiştirip satalım.Bu konuda rezil durumdayız zaten, bilinen bir gerçek.

Ama senin bir sneijder yetiştirmen, bir drogba yetiştirmen imkan dahilindedir belki ama yüzdesini sana bırakıyorum.Böyle oyuncuların serpiştirildiği genç bir takım isterim ben.Ama sneijder ve drogba ayarındaki topçulara da parayı vereceksin, öbür türlü edirne den öteye geçemezsin.

Evet ama bu zamana kadar herkes aynı şeyi söyledi, söylüyor.Genç bulalım, yetiştirip satalım.Bu konuda rezil durumdayız zaten, bilinen bir gerçek.

Ama senin bir sneijder yetiştirmen, bir drogba yetiştirmen imkan dahilindedir belki ama yüzdesini sana bırakıyorum.Böyle oyuncuların serpiştirildiği genç bir takım isterim ben.Ama sneijder ve drogba ayarındaki topçulara da parayı vereceksin, öbür türlü edirne den öteye geçemezsin.

yahu tama al sneijderi al drogbayı tamam bir kac tane daha tecrübeli oyuncuyu ama takımın hepsini 30 yaş civarı ve yukarısı oyuncuyla doldurursan bunun adına kadro planlaması falan denilmez bunun adına güpe gündüz takımı maddi olarak cökertme denilir..

bu yönetim ve teknik kadro 3 sezondur transferlerde foslamıştır.transfer başarısızlıklarını şansa bala denk getirdikleri sneijder ve drogba transferleriyle kapatmaya çalışmasınlar gerçekler gün gibi ortada.:mad:

soldan riera ile sneijderin verkaçlarına bi bakın derim maci icinde en az 3-4 kere yaptılar bunu.cok hızlı verkaçlarla alanı bosaltıp pozisyon yaratıyolar .ancak amrabat oyuna girdikten sonra 1 kere bile yapmadı bunu.sıkıştıgında anca sağa cekip orta actı veya önünü 2 kişi kapatmasına rağmen kaleye vurdu.

Ynt: Transfer Nöbeti

Yonetimin yaptigi en buyuk yanlislik geçen sene bu karar çıkarken veto etmemeleridir.

Simdi artık yabanci sınırlaması ni tartismanin bir anlami yok.

AB kuralindan da yararlanamayacagiz cok buyuk ihtimal ama bizim yonetim hala bu konuda cok hevesli. Umarim hakli cikarlar ama bosuna zaman kaybi.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Ynt: Transfer Nöbeti

Sadece Arda'yi alsak ilk 11 icin bu bile yeterli bence.

Takimin sag kanat oyuncusuna ihtiyaci var.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Yonetimin yaptigi en buyuk yanlislik geçen sene bu karar çıkarken veto etmemeleridir.

Simdi artık yabanci sınırlaması ni tartismanin bir anlami yok.

AB kuralindan da yararlanamayacagiz cok buyuk ihtimal ama bizim yonetim hala bu konuda cok hevesli. Umarim hakli cikarlar ama bosuna zaman kaybi.

beyler kimse yabancı sınırlamasına kafayı takmasın,ciddi paralar verilerek alınan 3 en fazla 4 oyuncu dışındaki yabancı transferleri zaten fos..

bu yönetimin yapması gereken ilk iş genç türk oyuncular almak onur-ömer toprak-şener-okay yokuşlu-hakan çalhanoğlu-kerim frei-cenk tosun-emre can-arda turan.daha sonra bu oyuncuların etrafına 25-28 yaş arası şampiyonlar ligi tecrübesi olan elit 5-6 yabancı almak olmalı.yerli kalitesi iyi değil ve takım yaşlanıyor.

bu yönetimin yapması gereken ilk iş genç türk oyuncular almak onur-ömer toprak-şener-okay yokuşlu-hakan çalhanoğlu-kerim frei-cenk tosun-emre can-arda turan.daha sonra bu oyuncuların etrafına 25-28 yaş arası şampiyonlar ligi tecrübesi olan elit 5-6 yabancı almak olmalı.yerli kalitesi iyi değil ve takım yaşlanıyor.

25-28 yasinda Elit oyuncuya bizim yönetim para harcamaz. Unut bunu.

Galatasaraylı Didier Drogba, takımdaki en yetenekli futbolcunun kafasını futbola verdıgı zaman Engin Baytar olduğunu söyledi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt