GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 747

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
747/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu sene madem yabancı transferi yok bari yerli alalım alabildiğimiz kadar emre can kerim frei kesin alınması gereken yerli isimler bence

Nedense hala Bayernin Emreyi düzenli ilk11 garantisi veren bir Bundesliga takimina kiralayacağini düsünüyorum. Bize kiralik gelse bile isterim. Bayernin Emreye en az 2-3 sene ihtiyaci yok. O kiralik süresi büyük ihtimalle 1 seneden uzun sürer. Emre Can gibi world class potansiyele sahip bir genc oyuncu 2-3 yillik bir sürede cok faydali olur.

Bu arada benim bildiğim Emre Can Galatasarayli. Büyük ihtimalle taraftarin Emreye cephe almasi icin yine ismarlama haber yaptiriyorlar.

Galatasaraya büyük sok. Galatasaraya bir calim daha. Galatasaraya sok. Bu tarz haberleri görünce, basliktan kaynaklarini doğru tahmin ediyorum.

Nedense hala Bayernin Emreyi düzenli ilk11 garantisi veren bir Bundesliga takimina kiralayacağini düsünüyorum. Bize kiralik gelse bile isterim. Bayernin Emreye en az 2-3 sene ihtiyaci yok. O kiralik süresi büyük ihtimalle 1 seneden uzun sürer. Emre Can gibi world class potansiyele sahip bir genc oyuncu 2-3 yillik bir sürede cok faydali olur.

Bu arada benim bildiğim Emre Can Galatasarayli. Büyük ihtimalle taraftarin Emreye cephe almasi icin yine ismarlama haber yaptiriyorlar.

Galatasaraya büyük sok. Galatasaraya bir calim daha. Galatasaraya sok. Bu tarz haberleri görünce, basliktan kaynaklarini doğru tahmin ediyorum.

Bu gurbetcilerin hicbir alternatifi kalmadan, pilleri bitmeden Türkiye'ye gelmezler masali hala cok tutuyor ve dogru sayilir.

Bu yerli kitliginda mutlaka sans bulur.

4-3-1-2 sisteminde sol bek ve sag icte sorunumuz var, 4-2-3-1'de ise sag kanat ve sol bek yine bosta gözüküyor. Bence gelirse epey bir forma sansi bulur. Oynar yani.

Arkadaşlar nedendir bilinmez hazırlık maçları her zaman takımın sezon öncesinde aynasıdır bende bu sene bir korku var sanki takım rezalet gidecekmiş gibi hiç umut vermiyor maçlar takımı çok çok eksik gördüm Napoli maçında gerçekten fizik kalitesi olarak berbat bir haldeyiz..

İnşallah düzelir ayrıca takviye yapmamız gerekiyorken hala beklememiz gerçekten komik..

Emrecan şart..

Hic katilmiyorum
Arkadaşlar nedendir bilinmez hazırlık maçları her zaman takımın sezon öncesinde aynasıdır bende bu sene bir korku var sanki takım rezalet gidecekmiş gibi hiç umut vermiyor maçlar takımı çok çok eksik gördüm Napoli maçında gerçekten fizik kalitesi olarak berbat bir haldeyiz..

İnşallah düzelir ayrıca takviye yapmamız gerekiyorken hala beklememiz gerçekten komik..

Emrecan şart..

Psikoloji aga ne bileyim mesela Chedjou bence tam bir vasat transfer mesela Ujfalusi geldiği ilk maçta 40 yıllık oynuyordu çok çabuk kaynaştı bu adamda her an bir hata yapabilir izlenimi var çok tek hamlelik Burak mesela aklı transferde mi ne umrunda değil maçlar..

Umuyorum hızla kaliteyi yükseltiriz ama hazırlık maçları çok eksiğimiz var..

Geçen sene mesela daha bir diriydik hazırlık döneminde..

Chedjou Dany yuzunden kotu gozukuyor birazda ikisi saha paylasimi yapamiyorlar
Psikoloji aga ne bileyim mesela Chedjou bence tam bir vasat transfer mesela Ujfalusi geldiği ilk maçta 40 yıllık oynuyordu çok çabuk kaynaştı bu adamda her an bir hata yapabilir izlenimi var çok tek hamlelik Burak mesela aklı transferde mi ne umrunda değil maçlar..

Sol beksiz bile kontenjan doldu.

Hakan Balta, Erman Kilic ve Engin Baytar oynar.

Kanat oyunu olmadan ligde gidebiliriz ama CL'de yine 4-2-3-1 oynarız sıkıntı değil , kanat oyunu mecburen önümüzde ki sezona yani AB statülü sistem ne zaman gelirse o zamana.

Şuan yapabileceğimiz en iyi şey :

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eboue - Sabri , Hamit

Chedjou - Gökhan , Ceyhun

Kolarov - Erman

Melo - Emre Can , Ceyhun

Sneijder - Emre Çolak , Erman

Drogba - Umut

Bu şekilde sık sık rotasyon , ceza , sakatlık , dinlendirme , hazırlama falan derken hallederiz ama Kolarov + Emre Can şart birde Samed Yeşil demiş 34cimbom34 ama bilmiyorum olursa gerçekten çok iyi olur aslında , Kolarov + Emre Can + Kerim Frei + Samed Yeşil'i alıp , Culio , Riera , Dany , Elmander'i göndereceksin kafan rahat edecek , rahat rahat lig şampiyonu olup , Türkiye Kupası'nı alacaksın üstüne birde CL'de minimum 2.tur , çeyrek final gelirse daha ne olsun :yenieek:

Kanat oyunu olmadan ligde gidebiliriz ama CL'de yine 4-2-3-1 oynarız sıkıntı değil , kanat oyunu mecburen önümüzde ki sezona yani AB statülü sistem ne zaman gelirse o zamana.

Şuan yapabileceğimiz en iyi şey :

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Eboue - Sabri , Hamit

Chedjou - Gökhan , Ceyhun

Kolarov - Erman

Melo - Emre Can , Ceyhun

Sneijder - Emre Çolak , Erman

Drogba - Umut

Bu şekilde sık sık rotasyon , ceza , sakatlık , dinlendirme , hazırlama falan derken hallederiz ama Kolarov + Emre Can şart birde Samed Yeşil demiş 34cimbom34 ama bilmiyorum olursa gerçekten çok iyi olur aslında , Kolarov + Emre Can + Kerim Frei + Samed Yeşil'i alıp , Culio , Riera , Dany , Elmander'i göndereceksin kafan rahat edecek , rahat rahat lig şampiyonu olup , Türkiye Kupası'nı alacaksın üstüne birde CL'de minimum 2.tur , çeyrek final gelirse daha ne olsun :yenieek:

insallah dedigin gibi olur, pek umutlu degilim bu seneden

sneijder-burak-drogba forvette orta sahada melo selcuk, kalede muslera varsa her türlü lig sampiyonu olmamiz lazim

google kullanmadan bunun hangi futbolcu olduğunu bilen.:asd:

2685584_700b.jpg

ujfalusi ilk geldiğinde sağ bek oynuyodu

birkaç hafta sonra stopere geçti o zamanda yanında zan servet felan vardı o zaman baya bi hata yapmıştı ujfalusi herkes sallıyodu ujfalusiye.

sonra semihle biraz düzeltti hataları zaman geçtikçe oturdu defansa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt