GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 761

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
761/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gerçek yetenek ? Nerden biliyoruz gerçek yetenek olduğunu. Burda ben dahil bi çok üye ismini ilk duyduğumuzda mevkisini bile bilmiyoduk. Her büyük takım topçusu büyük olucak diye bişe yok. Tamam iyi bi kumaşı olabilir ama 5 milyon fazla

Bayern München´i takip etmeni öneririm o zaman kardesim. Gecen sene baya süre aldi yasina göre ve hep iyi isler yapti.

Bu Bayern München kadrosunda bulunmak kolay mi?

Emre Can eğer beklenilen seviyelerde olursa Hamitin yerine Selçukla beraber kullanabiliriz... Yeri geldiğinde Meloyu tribüne yollayıp kontenjan açarız.. Adam joker gibi birçok mevkide oynayaniliyor hem yerl hem genç hem de dünyanın en önemli alt yapılarından birinden çıkmış... Biz kimlere 3-5 milyon verdik varsın bu sefer de Emre Can'A verelim..

Kadroda olsun da, bircok yerde oynayabilir Emre. Bek de oynar, orta saha da oynar. Gercek yeri orta saha.

Melo´da her yil karar verme yetkisi bizde. Emre Can formayi kaparsa hem kontenjan acariz hemde 10-13 yilimizi kurtaririz.

Melo da kendini alternatifsiz sanmasin. Bari bu cocugu kacirmayalim. En azindan bunu becerelim bu sene.

Seneye de Arda Turan´i aldik mi, kontenjanin cani cehenneme. Digerleri düsünsün

cok mantıklı renkdas ilerde kontenjan kalırsa tutusmaktansa pörfekt :D :yenieek:

melo

emre can - selçuk

çokta güzel olur sanırım geçen yıl matthias sammer, emre can bizim geleceğimiz demişti aslında bu bile ne kadar değerli olduğunu ispatı.alper gibi yerel ligin sözde yıldızına 6 milyon verebiliyorken emre can için bütün şartlar zorlanmalı.

kesinlikle katılıyorum

alpere 8 lerden bahseden bazı taraftarlarmız bu cocuga 2.5 diyor şaka gibi 5 mi ödeyelim falan diyolar ödenmeli .

ama emrecan oynayacagı takıma gitmek istiyor b

bize gelse o dedigin sistem

melo

hamit selcuk

(hoca hamiti cok kesmez)

-------

melo

engin selcuk

-----------

melo

selcuk emre

----------

olur sistem degismezse

kesinlikle katılıyorum

alpere 8 lerden bahseden bazı taraftarlarmız bu cocuga 2.5 diyor şaka gibi 5 mi ödeyelim falan diyolar ödenmeli .

melo

hamit selcuk

(hoca hamiti cok kesmez)

-------

melo

engin selcuk

-----------

melo

selcuk emre

----------

olur sistem degismezse

hamiti bence zorunluluktan oynatıyor geçen sene kesebilecek bir adam olsa kesinlikle bu kadar forma şansı bulamazdı.hamiti alternatif mevkilerde denemek lazım sağ bek falan yabancı sorununa çözüm olur en azından.

kesinlikle katılıyorum

melo

hamit selcuk

(hoca hamiti cok kesmez)

-------

melo

engin selcuk

-----------

melo

selcuk emre

----------

olur sistem degismezse

Seve seve kesecek Hamit yoksa Hoca biraksin antrenorluk yapmasin..

Baslarim Hamitine.. 1 sezon yerlerde surundu getirsinler Emre Cani monte etsinler..

Dun PSV i izliyorum Zulte Waregeme karsi.. Adamlarin yas ortalamasi 21..

Biz ise moruklar ile top oynamaya calisiyor Hamit gibi TIR'in ilk 11 de yeri yok.

4-3-1-2 sisteminde devam edersek Emre Can formayi Hamit´den kapar. Hic sansi yok Hamit´in.

Daha farkli sistemlerde oynarsak isi zor. Ama bu cocuk alinmali ya. Mutlaka alinmali.

Türkiye´deki egitimsiz amatörlere 3-4-5 Milyon verecegime, Emre Can´a, Sinan Kurt´a 3-4-5 Milyon veririm düsünmeden.

4-3-1-2 sisteminde devam edersek Emre Can formayi Hamit´den kapar. Hic sansi yok Hamit´in.

Daha farkli sistemlerde oynarsak isi zor. Ama bu cocuk alinmali ya. Mutlaka alinmali.

Türkiye´deki egitimsiz amatörlere 3-4-5 Milyon verecegime, Emre Can´a, Sinan Kurt´a 3-4-5 Milyon veririm düsünmeden.

Emre Can'ı sol beke yazıyor forumdakiler Onur :D

bence emrecan transfer edilse bile cok umut bağlamamak lazım.Çünkü emrecan hala kapalı bir kutu internette bile çok fazla video bulma şansı yok

Hamit yine çok oynar kötü oynasa bile. İyi para alıyor ve 2016'a kadar sözleşmesi var.Bir de manevi oğlu.

hamiti bugün salsak kim alır acaba.almanyadan furth,augsburg bizden de kayseri,eses. son yılların en leş transferini yaptık maalesef. Allahtan krasic gol atmadı ligde. hamiti söyleyenlere mecburen e krasic var sizde de diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri