GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 807

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
807/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=luSsRFBfk9M[/media]

biraz izleyin. yotube videosuna göre oyuncu degerlendirilmez pek fazla ama az cokda fikir sahibi olursunuz.

Hücum olarak bu sezon adı geçen bütün sol beklere göre en zayıfı, savunması nasıldır bilemiyorum ama ilk izleyişim de olumsuz

hissi uyandırdı, detaylı takip edenler daha iyi bilirler tabi,

Bu arada Fransa'da yılın sol bek'i seçilmişse kesin kalsın, bize bidon lazım bidon.

20130802_Amk_Gazetesi_010.jpg

------------------Muslera

------------------- Ceyhun

----- Semih ------------------- Gökhan

---------------- Melo

Eboue
- - - - - - - - Selçuk - - - Riera

------------ Engin ----- Sneijder

------------------ Drogba

--------------------------------------------------------

Sebepler:

1-Bana kalırsa beklerimiz Eboue ve Riera 4 lü defansı oynarlar, hücum özellikleri var fakat orta sahadan ileri dönük kanat adamı problemimizden dolayı 4-4-2 vb sistem oynayamıyoruz. Mevcut 4-3-1-2 de ise akıllı rakibe karşı tıkanıp kalıyoruz (Bkz Napoli maçı ilk yarı). Eboue ve Riera kanatlı ortasahanın dengeli olacağını düşünüyorum (tabi gönül okan buruk, ergün pen be ister ama). Ceyhun'un da stoper özelliklerini ve top tekniğini biliyoruz, Melo'nun stoperlerin arasına sık girdiğini de düşünürsek Ceyhun o işi yapar ve oyun da kurabilir Melo ile beraber.

2- Chedjou'nun çok fark yaratacak bir oyuncu olacağını düşünmediğimden dolayı (inşallah yanılırım), özellikle ligde Gökhan oynayabilir.

3-Engin'nin hareketli oyunu ve adam geçebilme özelliğinden dolayı kaleye daha yakın ve sneijder ile ver-kaç yaparak oynaması daha iyi olabilir.

4-Burak da bazen Drogba'nın yerine 11 başlayacak bazen yedek kalacak artık yapacak birşey yok (her büyük takımda yedek büyük oyuncular var sonuçta büyük takım olmanın bir göstergesi de belki de budur).

https://twitter.com/GSfutbolakademi

TRANSFER- Auxerre altyapısında yetişen ,U19 milli takımımızda da forma giyen 1995 doğumlu İbrahim COŞKUN ile anlaşma sağlanmıştır.

Orta sahada görev yapan İbrahim COŞKUN,12 kez Milli takım formasını giydi. Oyuncumuz Otten Cup'a katılan U19 takımı kadromuzda da yer alıyor

Selamun Aleykum, hayirli cumalar...

Valla bu kadar iyi olacagini düşünmemiştim forumun. Cok hos ve eglenceli olmus:)

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Emre Can ve duruma gore 1 yabancı transferi yaparak bu donemi bitiririz gibime geliyor.

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri