Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu yıl yapılan stratejik hataların sıkıntılarını yanlız bu yıl değil önümüzdeki 2-3 yıl çekeceğiz gibi görünüyor mevcut şartlarda. tam ezikleri bitirmek üzereyken tekrar umutlanmasını sağladık. bu yıl başarısız olursak bu tamamen başkanın ve yönetimin suçudur. her yerde profosyonelleşmeden kurumsallaşmadan bahseden yönetimin bir stretejisi bir b planı yok yönetim değişikliğinin asıl amacı demekki kurumsallaşmak değilmiş durum onu gösteriyor. çünkü kurumsal olan bir yerin iyi kötü bir stratejisi bir b planı olur.

Tamam sportif başarı diyorsunda geçen seneden kötü bir kadromuz yok. Birebir koruduk üstüne Chedjou ve Erman alındı Melo da erken geldi.

Takım 1 yılda birbirini tanımaya alışmaya başladı. Uyum sorunu birtek Chedjou da olacak oda uydumu tamam.

Tek eksik sol bek ve kanat dersin, ama onlarda mecburen yerli olmak zorunda. Ayrıca olmasada elimizdekiler lig için yeter.

İman gücü ile ne kastetdiği önemli. bence inanarak olarak belirtmek istemiş olabilir.

Abi melonun yedeği ceyhun selcugun yedegi yekta.Bunlar korkutuyor birde beni.Bu adamlar biyonik değil.Bir ikincisi de her başarılı ve şampiyon olmuş takım hafif bir kan değişikliğine giderek takıma hareket katmayı planlar.Şampiyon juve barca vs orneklerinde oldugu gibi.Ama bizde hiçbir aktvite yokki.

aykuta ne demeli yıllardır yata yata para kazandı ve sayemizde hala da kazanmaya devam ediyor.:hang:

Gs gibi bir klubde yönetimle bagı var diye bır futbolcu takımda tutulmamalı.Ünal Aysal akrabalarını yada adamlarını kendi şirketinde de tutuyormudur?Kurumsal düşünen bir zihniyet bu mantıgı reddeder.

Günlerdir takip ediyorum dayanamadım. Melo gelsin yeterki başka transfer olmasın diyen adamlar şimdi yönetime isyan ediyor neden transfer yok diye :D

Abi melonun yedeği ceyhun selcugun yedegi yekta.Bunlar korkutuyor birde beni.Bu adamlar biyonik değil.Bir ikincisi de her başarılı ve şampiyon olmuş takım hafif bir kan değişikliğine giderek takıma hareket katmayı planlar.Şampiyon juve barca vs orneklerinde oldugu gibi.Ama bizde hiçbir aktvite yokki.

Orası öyle ama o oyuncularıda kazandırmak geliştirmek lazım. Gençlerle desteklemek lazım. Birde yedek olsun diye Gökhan İnler alınmaz ki

Bana göre Sneijder yeni kan ve ilk 3 maçta bunu belli etti. Erman ve Chedjou daha kapalı kutu. Kazım döndü, Ceyhun var. tamam bunlar çok iyi değil ama daha iyiside yokki alınabilecek?

Şöyle düşünüyorum eldeki Riera,Dany,Elmander gitse, yerlerine ucuz ama tribünde oturacak adam lazım. Bugün Fatih hocayı dinlediyse tribünde oturacak adamın psikolojisi bitik olur diyor.

Alalım birilerini bende istiyorum ama kim onu bulamıyorum. Ya bize gelmiyorlar ya biz beğenmiyoruz.

270352_680222598672344_1293629559_n.png

Bale parasına yapılan 11 :)

Avatar dosyası çok büyük...Lütfen 10 KB daha küçük boyutta bir dosya yükleyin.

50kb limit degilmiydi? yülkemek istedim avata büyüklügü 43kb

Lan oğlum Fener gibi bari bi adamı alın sonra başka kulüplere kiralayın atraksiyon olsun bari. :blue:

baktım da cska moskovada forvet kalmamış doumbia dışında , burak'ı isteyebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt