Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu çocukta fizik yok bugüne kadar ikili mücadeleye giripte kazandığı olmadı daha hep eziliyor orta sahada hep yerde sence hızlı ve fizikli kanat oyuncuları ne yapar Emre Ç.'ye düşünmek bile istemiyorum :D

bir umut bekledim ama onu da alip goturdun :disgust: ... Allah bu TFF yi daha halen basimizda tutanlarin basina bin turlu UEFA belasina bulastirsin emi

Beyler Emre Colak sol bek olarak kullanilabilirmi ? Marcelo etkisi yaparmi .. Kucuk boyuyla vizir vizir ? Biraz akilli olsa ortasahadan ekmek cikmiyacagini anlasa sol beke yonelse bari orda sansini denese fena olmaz :rolleyes:

Çok faul yapar ceza alanına yakın.Bence yeri orta saha.

Ozaman PASA PASA RIERA oyniyacak . 3cu sampiyonlugu da allahin izniyle riera adam akilli oynarsa bize getirir .. H.Balta dan umudum 0,00% .

Sabri/Riera Sol kanadi goturur ..

Hamit/Eboue Sag kanadi goturur ..

Hep kısır döngü. Yahu o zaman senin başkanın bunlara tepkiyi verecek. Bu kadar bariz bunu yapıyorlarsa yemek değil ses getirecek bir tepki vereceksin. Eğer artniyetli olduklarını düşünüyorsan bu neden yapılmaz diye sormuyormusun kendine.

Amkde o haberleri yapanların çoğu senin başkanınla, hocanla içli dışlı.

genel profil bu maalesef renktaş....eleştirmek yasak şampiyon olduk ya ...Hocada hatayapar Başkanda hata yapar bazen bunu söylemeyi yönetim istifa işle karıştırıyorlar

----------Carlinhos Burak

-----------Semih--------Selçuk

Muslera Wesley-------DD

-----------Chedjou----Melo

----------Hamit Emre

tam bir real madrid

canım sıkıldı rtaşlar kusra bakmayın

en azindan yedek kaleci alsak emirates kupasinda herkes yedek kaleciye forma verdi bizde yokki verelim

genclerden ramazan köse süper olur

O değil de ********************* Carlinhos ve Arda konusunda çok ısrarcı. Bu adamlar Les Ottomans'da Başkanla Gil Marin'i görüntüleyip Arda Turan haberini ilk çıkaranlar sonuçta. Kafa karıştırıyolla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt