Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sow'u da 10'a aldılar ama çoğunu Ali Koç , Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk üçlüsü ödedi.

Eminim Meireles ve Emenike transferlerinde de büyük yardım yapmışlardır.

Yoksa bu paralara transfer yapmaları mümkün değil.

uefaya açıklamaları nasıl olacak öyleyse

şahsen istemem yönetici parasıyla oyuncu alınmasını..

392848_lalt.jpg

fotoyu Sneijder reyiz cekmis :D

Kimin parasıyla aldıkları benim için önemli değil sonuç olarak alıyorlarmı alıyorlar! Hem o yönden bakarsanız bizim başkan Aysal saydığınız o adamların hepsinden zengin türkiyenin en zengin 50 insanı içinde madem öyle oda elini cebine atsında bir Arda'yı alıp kulübe hediye etsin!

Ben öyle seylere girmeyecegım dedı ve en doğrusu bu .

Yani kendi kaynakları ile aldıkları adam yok .

Bence aynı tarz oyuncuları alıp özellıgı farklı oyuncuları gönderiyorlar

STOCH da farklı özellikleri olan adamdı

Orta saha transferlerine zaten bisey demiyorum hepsı aynı tarz oyuncular bi tık ileri bı tık geri

Kimin parasıyla aldıkları benim için önemli değil sonuç olarak alıyorlarmı alıyorlar! Hem o yönden bakarsanız bizim başkan Aysal saydığınız o adamların hepsinden zengin türkiyenin en zengin 50 insanı içinde madem öyle oda elini cebine atsında bir Arda'yı alıp kulübe hediye etsin!

Başkan ilk seçildiği zamanlarda böyle şeyler yapmayacağını belirtmişti.

Suanda transferin sicakligi ile anliyorum sizi ama Galatasarayi sahislar yonetmemistir, Galatasaray kendi yagi ile kavrulan bi takimdir..

Bugune kadar bize transfer edilen oyunculari kulubun parasi ile almisizdir (Jardel hariç).

Fenerbahçe kanatlari kirilmis bi uçak gibi görüyorum, hizlanmaya çalisiyor ama çakilmasina ramak var

Niye Aysal nani benim camia için hediyem dese yok mu diyeceksin:)

iyi o zaman züppe zenginin biri alsın kulübü alsın nanileri farfanları.

ben istemem!

ben Galatasaray'ın divanıyla, üyeleriyle, spor ahlakıyla gurur duyuyorum.

lig de düşsek istemem yönetici veya başkan parası..

Hala Turkiye Liginin cok üzerinde bir kadroya sahibiz. Nani, Farfan gibi transferlerde bitmek üzereyken yabanci sinirlamasi nedeniyle olmadilar. Ardayi A.Madridin satmak istemediği bir cok kez söylendi, Arda A.Madridte mutlu olduğunu bir cok kez acikladi.

Baskani elestirende o gelmeden önceki durumumuzu ve simdiki durumumuzu karsilastirsin. 320 milyon dolardan fazla borc, son 3 sene sampiyonluk yarisinda bile olamayan, son sezonu 8.bitiren enkaz bir kadro, 2014e kadar loca, isim hakki, vip gelirleri harcanmis, 2014e kadar gelirler temlikliydi. O noktadan 2000li jenerasyondan sonra türk futbol tarihinin en iyi kadrosu kuruldu.

Bu kadroylada ligi rahat kazaniriz, transferlerde olacaktir. Frei alinir. Bir solbekte gelir, baska transferlerde olabilir. Gönül isterdi ki, Cl icin en azindan world class bir oyuncu daha alalim.

Komsunun tavuğu komsuya kaz görünür misali diğer takimlar kimi alsa, sisiriliyor, sonrasinda yönetim elestiriliyor. Salzburg seviyesinde bir takimin bile deplasmanda 25 sutu var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt