Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz Vural, Arda'nın her an sürpriz bir biçimde Sarı-Kırmızılılara transfer olabileceğini söyledi. Vural, yaptığı açıklamada "Arda ile bire bir görüştüm. Galatasaray'a gelmeyi istiyor. Herkesin bildiği gibi gönülden bir Galatasaraylı. Kulüpler anlaşırsa Arda'nın sözleşme imzalaması bakımından hiçbir problem yok. Arda her an dönebilir. Yeter ki kulüpler anlaşsın" ifadelerini kullandı.

Yılmaz Vural, Arda'nın her an sürpriz bir biçimde Sarı-Kırmızılılara transfer olabileceğini söyledi. Vural, yaptığı açıklamada "Arda ile bire bir görüştüm. Galatasaray'a gelmeyi istiyor. Herkesin bildiği gibi gönülden bir Galatasaraylı. Kulüpler anlaşırsa Arda'nın sözleşme imzalaması bakımından hiçbir problem yok. Arda her an dönebilir. Yeter ki kulüpler anlaşsın" ifadelerini kullandı.

:f50::f50::f50:

kaynak ntvsporda ki konuşması mı acaba?

eğer öyleyse inanmayın derim tamamını dinledim laf arasında söyledi yani çok da ciddi olduğunu düşünmüyorum..

Atletico Arda'yı neden bıraksın ki. Biz şuan Sneijderi nasıl bırakmıyorsak onlarda Ardayı bırakmaz. Keşke gelse ama bu transfer imkansıza yakın bence.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Arda konusu müspet bir ivme kazandı diyebilirmiyiz:D

Atletico Arda'yı neden bıraksın ki. Biz şuan Sneijderi nasıl bırakmıyorsak onlarda Ardayı bırakmaz. Keşke gelse ama bu transfer imkansıza yakın bence.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Oyuncu ayrılmak isterse bırakırlar sorun burada ne kadar bonservis vereceğin Atletico'yu ikna etmen lazım. Kısacası ben bu transfere pek ihtimal vermiyorum. Şu şikeciler Avrupa'da devam edip etmeyecekleri belli değil Rusya'da yokları oynayan Emenike'ye 13 veriyor biz hâlâ bekliyoruz.

Bende Arda Turan´in alinacagini düsünüyorum. 15 Milyon Euro duyumlari dogruysa, alir Baskan.

2-3 gün 12 + Riera olayini zorlar, olmadi 15 Milyon´u verir. Terim´in en cok istedigi futbolcu. Kendisi de istiyormus.

Arda Turan - Kerim Frei kanatlari, ortada Sneijder, önde Drogba. Peh peh peh. Alayi gelsin o zaman.

Oyuncu ayrılmak isterse bırakırlar sorun burada ne kadar bonservis vereceğin Atletico'yu ikna etmen lazım. Kısacası ben bu transfere pek ihtimal vermiyorum. Şu şikeciler Avrupa'da devam edip etmeyecekleri belli değil Rusya'da yokları oynayan Emenike'ye 13 veriyor biz hâlâ bekliyoruz.

Arda gitmek istiyor kardesim hala ne diyorsun

arda gelirse ve frei da gelirse en azından kanat sorunumuz halledilmiş olur bu sene için,seneye de Nani'yi aldık mı solda Arda sağda Nani uuu beybi

eboue + balta > carlinhos + sabri(hamit) sınır varken mantıksız transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt