- 27 Ocak 2010
- 141.427
- 107.863
- 5.788
stoch: paoka şampiyonlar liginde oynamak için geldim.:trollfacce.gif:
Paok Taraftarları ; Yapma bunu, bunu yapma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
stoch: paoka şampiyonlar liginde oynamak için geldim.:trollfacce.gif:
Paok Taraftarları ; Yapma bunu, bunu yapma![]()
![]()
Arda ile anlaşmaktan kolay ne var.
Mesele A.Madrid ile anlaşmak.:encouragement:
görünen köt kılavuz istemez, daha 6 ay önceden başkan memnun değil sezon sonu seçime gidecek haberleri neden çıktı acaba? profesyonelleşme, kurumsallaşma diyen bi başkanın o yönetimden memnun olmayacağını tahmin etmek kahinlik gerektirmiyo, zaten seçilirken konsensüs ile batan takımı toparlamak için gelmişti, ilk fırsatta değiştirdi, bunu bilmeyen yoktu. bu bir.
saçmalamaya devam diyeceğine birazcık erdemli olup hata yaptığını kabul et, saçma bi yorum yazdım pardon yanlışım demek çok mu zor ya? şimdi sen neden bunu yapmıyosun diyeceksin, herşey senin dediğin gibi güllük gülistanlık olsaydı ünal başka bu yola gider miydi? bi rahatsızlık var demek ki ve bunu ya göremiyosun ya gördün de tükürdüğünü yalamama adına kıvırıyosun, bu iki.
Futbolcumuz Miroslav Stoch'un geçici transferi konusunda PAOK Kulübüyle 2013/2014 sezonu için 1.000.000 Eur bedel karşılığı anlaşmaya varılmıştır.
İyi kazık atmışlar bence maaşı 2 milyon falandı hem ondan kurtuldu hemde 1 milyon daha aldı hemde konteyjan açıldı.Bizde Amrabatı kiralasak iyi olur.
Arda için Sinem devrede olabilir, Sinem İstanbul'da sanırım. Arda İspanya'ya gidiyor diye araları limonidi.
Kop gel Arda![]()
bu paok bu adamın maaşını nasıl ödeyecek 2 milyondan fazla alıyor...1 milyona iyi kiralamışlar...
Eboue satılırsa B Planı hazır.Sözleşmesinde “2 milyon euroya serbest kalır” maddesi bulunan Şener için pazarlıkların başlaması artık an meselesi.------Eğer 2 milyon serbest kalır maddesi varken hemen alınmalı.Böylece konteyjandan kurtuluruzz
(*********************)