Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam Emenike'yi 9'a alıp 10'a satıp 13'e geri alıyor (nasıl aldığı çıkar yakında ortaya)

Biz Arda'yı yetiştirip 12'ye yollayıp 15'e almak isteyince auvvv ?

Seneye drogba reis uzatmazsa ab olursa ;

Muslera

Eboue Chedjou Semih Kolarov

Melo Selcuk

Bruma(Nani-Dimaria) Arda

Sneijder

Burak

3.3 Milyon Euro garanti para alir, bide mac basi. Herseyin toplami 4.5 eder. Onu diyorlar.

Moda oldu zaten herseyi toplamak. Arda icin 40 Milyon Euro haberleri yakindir.

Bide Emenike haberlerine dikkat edin bakalim. Nasil yazacaklar, nasil yansitacaklar.

3.3 Milyon Euro garanti para alir, bide mac basi. Herseyin toplami 4.5 eder. Onu diyorlar.

Moda oldu zaten herseyi toplamak. Arda icin 40 Milyon Euro haberleri yakindir.

Bide Emenike haberlerine dikkat edin bakalim. Nasil yazacaklar, nasil yansitacaklar.

Stoch'un satın alma opsiyonu, daha doğrusu önceliği olacakmış, ondan hiç söz edilmedi mesela, PAOK'tan öğrendi basın.

Müthiş ya, nasıl isterlerse öyle yansıtılıyor.

neyse bu aksam PSV in macini izleyin de genc oyuncular gorelim biraz kiskanalim ;)

Hayırdır Arda geliyormuş?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Loveforfootball ‏@Loveforfootball4 sa

Arda Turan'la yıllık 4.5M Euro'ya anlaşılmış.Atletico Madrid'in istediği 15M Euro verilirse Arda Pazartesi gelmeye hazır.

ben herkesin aksine hakkı hukuku geçtim 4.5 m € ardaya ağır yalan diye düşünüyorum arda gelirse 3.1 3.0 2.9 2.9

alır (bence)

e mecbur vereceksin. 4.5 mac basi iledir büyük ihtimalde toplam. bonus ve saire.

15 milyon da verin alin artik ardayi. arda eski arda ile kiyaslanamaz. cok üstüne kati ispanya. scot piri ilede o fizigini korur artik. fatih hocada olsun selcuk olsun burak olsun onu korumaya almasini bilir simdiki dönemde.

sneijder ve drogbali kadroda en büyük yildiz ve medja onun üzernde olmaz kolay kolay eskisi gibi. umarim gerceklesir bu transfer. level atlariz net cekilde.

bu 4-5 toplanmis ergen cocuklari neyin nesidir ya. ilk defa izliyorum bunu vallahi. yazik bunlar ciddiden Galatasarayli olamaz. protesto yapilir da böylede olmaz. utanc verici resmen. Galatasaraylik ile uzakdan yakindan alakasi olmayan bir protesto eylemi. Sonra Arda niye kacti diye kendi kendimize sorusturuyoruz. ben bile kacardim vallahi. hak vermemek elde degil ardaya.

Bu yüzden Arda'nın gelmemesini ve gelmeyeceğini istiyorum ve düşünüyorum.Yaptıkları tezahürata bak ergenlerin çok fazla kurtlar vadisini izlemiş, beyinleri sulanmış çocuklar bunlar. Maalesef bunlar gibi taraftar çok. Yazık gerçekten. Umarım Arda uzun yıllar Türkiye dışında oynar daha ve dünya futboluna kendini izlettirir.

Antrenman raporunda Engin Baytar ile ilgili birsey yok? Sakatligi ne durumda acaba?

Ben Fenerbahce macinda banko oynatirdim cünkü

Bu yüzden Arda'nın gelmemesini ve gelmeyeceğini istiyorum ve düşünüyorum.Yaptıkları tezahürata bak ergenlerin çok fazla kurtlar vadisini izlemiş, beyinleri sulanmış çocuklar bunlar. Maalesef bunlar gibi taraftar çok. Yazık gerçekten. Umarım Arda uzun yıllar Türkiye dışında oynar daha ve dünya futboluna kendini izlettirir.

evet bir tarafadan senin gibi düsünüyorum bende acikcasi.

ama tüpcü yokmu bu tüpcü ve federasayonu. bu yabanci kuralari yüzünden Aslolan Galatasaray düsünüyorum ve burda da ardanin ihtiayci oldugunu düsünüyorum bu takimin.

yabanci kurali olmasa gidip nani yi alirsin farfani alirsin ama yok alamiyoruz maalesef :( Arda dan baskada yüksek kalitede kanat oyuncusu yok türk statüsünde.

ama demin yazdigim gibide eskisi gibi olmaz arda konusunda. takimin basinda fatih hoca var ve bir cok yildiz var. o dönem takimin en büyük yildizi ardaydi belkide ve kaptaniydi. kötü takimdik bide. faturada ona kesiliyordu.

Alper cotuk : 7.250.000 €

Bruno Alvez : 5.500.000 €

Kadlec :4.500.000 €

Emenike : 13.000.000 €

Webo : 3.000.000 €

Meireles : 10.000.000 €

Krasic : 7.000.000 €

Topal : 4.500.000 €

H.A.K : 3.750.000 €

Sow : 10.000.000 €

Bienvenu : 4.000.000 €

Kesimal : 4.750.000 €

O.Sam : 3.500.000 €

80.750.000 Milyon EURO para harcamislar son 2 senede kaba hesap cogu futbolcuyu saymadim daha .. OHA CUSSSS

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt