GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 519

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
519/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Onlar benim görüslerim degil arkadasim. Benim twitterim bile yok. Ne Facebook nede twitter kullanacak zamanim yok.

Söyledikleri doğru cikiyor diye paylastim. Bu kadar tepki cekeceğimi bilseydim, paylasmazdim.

Söylediklerin neyi dogru cikacak kardes? Gündemde ki her oyuncuya acik kapi birakmis iste. Olabilir ama olmayabilirde. Bumu duyumculuk? Böyle ucuz degil bu isler.

​

[h=1]Galatasaraylı Biri[/h] [h=2]@ya1905gs[/h]
Transferleri Önceden Bilen Biri.İstihbaratlarıyla Medyaya Yol Gösterici.

Adam besbelli dalga geçiyor...Böyle bir bio yapmaz hiçbiri..İnanmamakta fayda var.

​

​

Hakan haklı olabilirsin de daha sakin :)

Birde evet ua1905od ve 365g24s , nevzatdindar hariç hiçbirisine güvenmeyin bence...Çünkü bir o üçü net konusuyor....

34cimbom geçen sene formdaydı ama bu sene sürekli varsayımlardan bahsediyor , inanırlığı yok...Bir de geçen sene biri vardı açıklamayı saati saatine biliyordu o nereye kayboldu acaba. Galatasaray Fatihi mi Galatasaray Ruhu mu öyle birşeydi.

Yanlis anlasilmasin o 'hadi lan' i Berk icin yazmadim. O duyumcu icin yazdim.

renkdaslar hele bir polim düşündümm ben diyorum sol beki uzakta aramayalım bence sol bek için gayet yeterli bir isim buldum YEKTA KURTULUŞ hem sol ayaklı hem baltadan hızlı hemde top kapma özelliği bulunuyor siz ne diyorsuunuz yorumları alalım ?

En zevkli transfer sezonunu şikeciler yaşadı valla bi Töre geldi öyle derken Franco geliyo dediler o kim la filan tripleri işte Tolga ha geldi geliyo derken filan Enaramo noldu Adebayor mu geliyor full action bizde de işte Umut Melo :D Sol bek alsak diye aç gözlerle bekliyoruz

renkdaslar hele bir polim düşündümm ben diyorum sol beki uzakta aramayalım bence sol bek için gayet yeterli bir isim buldum YEKTA KURTULUŞ hem sol ayaklı hem baltadan hızlı hemde top kapma özelliği bulunuyor siz ne diyorsuunuz yorumları alalım ?

Hocam jb mi geçiyon sen masa teniscisi olan Yekta'dan bahsediyosun heralde çünkü bizim Yekta sağ ayaklı :D

En zevkli transfer sezonunu şikeciler yaşadı valla bi Töre geldi öyle derken Franco geliyo dediler o kim la filan tripleri işte Tolga ha geldi geliyo derken filan Enaramo noldu Adebayor mu geliyor full action bizde de işte Umut Melo :D Sol bek alsak diye aç gözlerle bekliyoruz

Takımları 3.olmuş bırakta yapsınlar :)

Ayrıca Erman ve Chedjou'yu saymadın.

Takımları 3.olmuş bırakta yapsınlar :)

Ayrıca Erman ve Chedjou'yu saymadın.

Chedjou hemen transfer sezonun başında geldi nöbetini tutamadık Erman'da nöbet tutulacak heyecan uyandıracak bir isim değildi açıkcası o yüzden ilave etmek istemedim bunlara rağmen geçen sene kadromuzda olan oyuncuları yeniden elimizde tutabilmek daha çok heyecan uyandırdı enteresan şekilde onu demek istedim : )

Chedjou hemen transfer sezonun başında geldi nöbetini tutamadık Erman'da nöbet tutulacak heyecan uyandıracak bir isim değildi açıkcası o yüzden ilave etmek istemedim bunlara rağmen geçen sene kadromuzda olan oyuncuları yeniden elimizde tutabilmek daha çok heyecan uyandırdı enteresan şekilde onu demek istedim : )

Beşiktaş'ın aldığı oyunculardan hangileri heyecan uyandırıyor sizde?

Olur mu adam sol ayaklı ne sağı??

Biri el atsın hele kendimden şüphe ettim gugıl hazretlerine sordum o da sağ ayak diyo reyiz senin yanlışın olmasın izlerkende sağ ayaklıydı hep yani bu adam :D Hatta notz kaunty maçında direkten dönen kesmesinide sağ ayağıyla atıyordu ters ayağıyla o kadar düzgün vurabilen oyuncu nadirdir ki zaten ters ayağı değil :D

Beşiktaş'ın aldığı oyunculardan hangileri heyecan uyandırıyor sizde?

Franco sadece yaş ve potansiyel olarak heyecan uyandırıyor ama onun dışında Tolga'yı da yedek/rotasyon oyuncusu olarak takımda görmek isterdim ve belki bir nebze kanat eksikliğinden Töre'de olabilirdi bence Kazım'dan ya da Ambarat'tan çokta kötü bir oyuncu değil yerli olduğunu düşünürsek.

Arkadaslar almanyada yasyanlar icin bi sorum olacak Kabel Deutschland 01.08.2013 itibaren Lig TV´i kaldiriyor net olarak bilmiyorum ama bazi konularda anlasamamislar zaten moralim bozuldu bunun yüzünden baya... Digitürk ip kutuyu kullanan var mi eger varsa tavsiye edebilirmisiniz yada Lig TV'i en iyi nasil izleyebilirim almanyada...

Söylediklerin neyi dogru cikacak kardes? Gündemde ki her oyuncuya acik kapi birakmis iste. Olabilir ama olmayabilirde. Bumu duyumculuk? Böyle ucuz degil bu isler.

Arkadasim kusura bakma, duyumculuk esaslarina senin kadar hakim degilim. Bir sey paylastim, onu da paylastiğima pisman ettiniz. Bundan sonra duyum falan paylasacak olursam, duyumculuk esaslarina uygun mu diye sana sorarim.

Bundan sonra alintilayip beni rahatsiz etmezsen sevinirim. Cok dert ediyorsan, bu mu duyumculuk diye hesabin sahibine cikisabilirsin.Hadi bye.

Biri el atsın hele kendimden şüphe ettim gugıl hazretlerine sordum o da sağ ayak diyo reyiz senin yanlışın olmasın izlerkende sağ ayaklıydı hep yani bu adam :D Hatta notz kaunty maçında direkten dönen kesmesinide sağ ayağıyla atıyordu ters ayağıyla o kadar düzgün vurabilen oyuncu nadirdir ki zaten ters ayağı değil :D

o zaman bu pes yalan söylüyo bende sol ayaklı gösteriyo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt