Nihat Berk
Parçalı Üye
Cevap: Transfer Nöbeti
süper olmuş bu
çok güldüm renktaş
süper olmuş bu
çok güldüm renktaş
çok güldüm renktaş

süper olmuş buçok güldüm renktaş

Aziz Üstel @aziz_ustell 24 sn Yahu "Aziz" deyip durmayın! İsim benzerliğinden hani, yani...soyadıyla belirtin malum şahsı!
gerçekmi bu....![]()

arkadaşlar tam okuyamadım yorumları daha önce cevap yazıldı mı bilmem.. nasıl ki ağır ceza mahkemelerinde son karardan önce savcı mütala veriyorsa bu da onun gibi bir şey.. bundan sanra ceza dairesi bir karar verecek. eğer yerel mahkeme ile aynı yönde olursa karar (onama) kararı başka mercie götüremessiniz. (Yargıtay c. başsavcılığına karar düzeltme talebi var ama çok sık gidilmez gidilse de sonuç alınmaz) . sonra yeni getirilen kurallara göre insan hakları mahkemesinden önce anayasa mahkemesine gidilebiliyor. ordan sonra insan haklarına. fakat bunlar çok afaki durumlar.. çırpınma diyin kısaca. tebliğnameden sonra karar bir bilemedin iki ay sonra açıklanır. genelde savcının talebiyle orantılıdır mahkemelerin kararları. ama istisnaları da vardır. yani ceza dairesi hayır bozulsun diyebilir, ya da bir eksiklik görürse yarglmada bunu tamamlayıp bir karar verin diye geri gönderebilir. yani henüz bir şey yok ..![]()
sana ne oldu
şike yaptığına göre aziz,onanır ceza üzülme.kıyamam
şuursuz kardeşim. ben ceza onanmadı henüz, keşke onansaydı ama maalesef anlamında yaptım onu... senin yaşından fazla Galatasaraylılığım var saygısızlığın da lüzumu yok, burda onandı diye sevinen insanlar var nasıl ki antudaki şeyler burda paylaşılıp dalga geçiliyor, yarın öyle bir durum olmasın diye bilgilendiriyorum..

ispanyol basınının Galatasaray'ın sol bek adayları arasında olduğunu belirttiği Granadalı Guilherme Siqueira, takımdan ayrılacağını açıkladı.
burda kimse onandığını sanmadı saygısız abicim,git yorumları oku.angut.comdaki gibi gerizekalılar barındırmıyo bu forum