GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 554

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
554/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bruno Alves'i ben de hiç beğenmem iyi hoşta konuşmak için daha erken değil mi sonuçta Chedjou'da Malaga maçında iyi değildi.

fenerin isi cok zor, takimda bag denen bisey yok, yani karma karisik oyucnular, Kadlec in Ziegler den artisi ne ?

Yobo ve Bruno cok agir, Bekir ve Egemen zaten berbat.

Baroni neye yarar belli degil

Insallah Sow u satarlar, takimi ayakta tutan tek adamdi

Casper için ne yazmış ya, gülmekten kanıma ağrılar girdi :lol:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
gecekor - 24.07.2013 22:26[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

baroni ye bak.. volta bile yapmıyor

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Orta sahada da rakibe basan tek adam var Emre. Meireles ve Baroni boş boş geziyor.

Fener takimi cok yavas yanliz bunu herzaman söylemeye calistim ama dinletemedim. Cardozo diyorlar bu kadro zaten yeterince corba olmus, Krasic-Stoch-Yobo gibi bir sürü is yapmayan oyuncusu da var.

Bizde kim tempo yapabilir? Eboue ve Burak hizli oyuncularimiz olarak gözüküyor. Sol bekte transfer olmazsa cok agir oyuncularimiz var, Melo-Selcuk'ta cok hizli degil. Hamit'in yerine mutlaka tempo yapacak biri olmali, sakin bir Engin Baytar'la o sol tarafi koridor yapabiliriz.

Eboue-Engin-Burak üclüsü yakar Feneri :)

olur mu arkadaşlar fener boluspor ve lakerana karşı manyak oynadı,ersun yanal çok iyi hücum oynattırıyo fenere,bu sene dikkatli olmalıyız bla bla bla

Spor **************************** Süper Lig'in iddialı ekiplerinden Kasımpaşa, Hannover 96'yla oynadığı hazırlık maçını Orhan Şam'ın attığı golle kazanmayı başardı.

Wijnaldumu en son gördüğümde kız gibi saçı vardı ne ara kestirdi

olgunlaştırmış futbolunu, Nani gibi geldi gözüme

Bruno Alves'i ben de hiç beğenmem iyi hoşta konuşmak için daha erken değil mi sonuçta Chedjou'da Malaga maçında iyi değildi.

Feneri yenmek icin iki kolay yol var : kontra yada üstüne gitcen. Defanslari berbat, ne egemen hizli, ne bekir, ne yobo nede alves. bekler de öyle, takimda stoch dan baska dogru hizli oyuncu yok.

Öyle böyle söylesek de cok agir takimlar, bizden bile agir, biz oysa kanatsiz oynuyoruz yani düsün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt