GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 576

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
576/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fatih Hocanin aklinda ki 11 su sekilde herhalde...

Muslera

Eboue(Hamit) Semih Gökhan(Chedjou) Kolarov

Hamit(Engin) Melo Selcuk

Sneijder

Burak Drogba

Eray - Sabri - Hakan - Yekta - Ceyhun - Erman - Emre - Umut

ilk 11imiz cok iyi ama yedeklerimiz cok kötü yetersiz kaliyorlar...

O beğenmediğiniz yedekler Türkiye'nin her takımında 11 oynar...Belki Hakan hariç...O'da eskisi gibi olmadığı için.

[video=youtube;pw9m4n_9AtU]https://www.youtube.com/watch?v=pw9m4n_9AtU[/video]

Şu takımda öyle iş yapardı ki...Bizim takımda Hagi'den sonra bu kadar yeteneklisine şahit olmadım.

baltanın golden sonraki hırsına dikkat tek iyi olduğu dönemdi zaten o dönem şimdi ne hırs var ne istek adamı sanki zorla sahaya sürmüşler gibi oynuyor

renktas yukardada yazdim bu yedeklerle lig bitmez takim geriye düstügünü farzet bunlarin hangisini oyuna dahil edeceksin kurtarici olarak...

sonradan girip maç çevircek adam yok zaten bizde onu bekleme geçen sezonda yoktu maçı anca sahadakiler çevirebilir onu geçtim katkı sağlayacak adam yok kulübede erman ve umut dışında kazım aklını başına topladığını varsayıyorum oda katkı verebilir ama yekta ceyhun sabri balta 0 belki çok az 1 2 maç katkı verebilirler ama 1 2 maç katkı vermeleri için vermiyoruz milyonları onlara

Lincoln geleceği zaman ne kadar sevinmiştim inanamıştım adam benim gözümde Hagi idi resmen o yüzden objektif yaklaşamıyorum gerçekten çok iyiydi belki verdikleri Sneijder'in verdiğinden fazla olabilir umarım Sneijder daha faydalı olur ve kupalar kazandırır ama Lincoln benim efsanemdi adamım ya adamın sahada olup ezildiği bir maç hatırlamıyorum illa bir şeyler yapıyordu.

yapma gözünü seveyim bu yedeklerle lig bitmez... bu yedeklerden hangisi bize mac kazandirir...

Yedeklerden savunmacılardan maç kazandırmasını bekleyemezsin...3 hücüm oyuncusuna bakar...

Umut geçen sezon ilk yarı seni kurtaran adam...

Erman ligin asist kralı...

Emre'yi hazırlık maçlarında iyi gördük ama ligde sapıtabiliyor bildiğimiz gibi...

Yekta ne zaman şans versen sonuna kadar iyi kullanan adam...Elazığ maçında tek başına oynadı Melo'nun penaltı kurtardığı maçta.Sivas maçında top kapıp assit yaptı...Kasyeri maçı var...Bilica'dan top çalıp Drogba'ya asist yaptığı maç var,var oğlu var (CEYHUN VE YEKTA İKİSİ AYNI ANDA 18'DE OLMAZ YA BİRİ YA DİĞERİ,. Olmayanın yerine Engin Baytar.)

Sabri maç kazandırmaz ama takıma enerji verir...İstemende olsa Drogba'ya MİY maçındaki asist'i , Real maçında her oyuncumuza bela olan Modric'i çalımlayıp Sneijder'e verdiği pası , aşağıda paylaştığım her maçta attığı sürpriz şutları.

[video=youtube;e9d8d0M52Pw]https://www.youtube.com/watch?v=e9d8d0M52Pw[/video]

Ayrıca Hakan ve Sabri de olmaz...Hakan yerine muhtemelen Gökhan Zan olur.

baltanın golden sonraki hırsına dikkat tek iyi olduğu dönemdi zaten o dönem şimdi ne hırs var ne istek adamı sanki zorla sahaya sürmüşler gibi oynuyor

[video=youtube;87DXY3cY9-g]https://www.youtube.com/watch?v=87DXY3cY9-g[/video]

Şu Hakan olsa şu takımda şuan transferi kapatmıştık.

[video=youtube;87DXY3cY9-g]https://www.youtube.com/watch?v=87DXY3cY9-g[/video]

Futbola döndürüp Scott Piriyle 2 ay çalıştırsak şöyle depar atar mı?

Sabri bence bu sezon hayatının sezonunu çıkartacak gol asist bakımından şutları düzeldi gerçekten doğru zamanlarda yapıştırırsa skor bulacaktır çok arayan dolaşan bir abimiz olduğu içinde yerli oynatmak durumundan ötürü şans bulduğu vakitlerde asistte yapacağına inanıyorum ah hızını bir kullanabilse gerçekten etkili olabilir ama çok büyük işlere kalkışıyor biraz basit oynamayı denese bence gideri olan bir oyuncu milletce çok dalga geçilsede.

Sol bek'e yabancı bekleyenler daha çok bekleyecek...Mahkemeden karar çıkacağı tarih Fener maçı civarlarına denk geliyor...2 gün sonra veya önce.

Olumlu karar çıkarlarsa U20'den bir oyuncu ve sol bek alıp kapatırlar..Şayet çıkmazsa Elmander'in eline bonservisi verip gönderirler...Eboue veya alınacak sol bek tribüne çıkar.Eboue'de tribüne gönderilcek gibi oynamazsa sağlam oynarsa , Musa Nizam'a olan ilgiyi biliyoruz veya Rize'deki çocuk Oğuzhan Berber'i alırlar.

Bence şu anki düzenimizde Hakan 2007-08 performansı ile de gelse yeterli olmayacaktı.

Hakan defansif bir bek. Bizim kanat oyuncumuz olmadığı için bize bütün çizgiyi kullanabilecek bir bek lazım. Özellikle sol taraf daha kritik çünkü sağ tarafta zaman zaman Hamit kanat hücumuna yardım edebilirken solda Selçuk bunu yapacak stilde bir adam değil.

Bize oyunun iki tarafında da iyi bir bek gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt