GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 577

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
577/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence şu anki düzenimizde Hakan 2007-08 performansı ile de gelse yeterli olmayacaktı.

Hakan defansif bir bek. Bizim kanat oyuncumuz olmadığı için bize bütün çizgiyi kullanabilecek bir bek lazım. Özellikle sol taraf daha kritik çünkü sağ tarafta zaman zaman Hamit kanat hücumuna yardım edebilirken solda Selçuk bunu yapacak stilde bir adam değil.

Bize oyunun iki tarafında da iyi bir bek gerek.

[video=youtube;tQZTpLdhBX0]https://www.youtube.com/watch?v=tQZTpLdhBX0[/video]

Bence şu anki düzenimizde Hakan 2007-08 performansı ile de gelse yeterli olmayacaktı.

Hakan defansif bir bek. Bizim kanat oyuncumuz olmadığı için bize bütün çizgiyi kullanabilecek bir bek lazım. Özellikle sol taraf daha kritik çünkü sağ tarafta zaman zaman Hamit kanat hücumuna yardım edebilirken solda Selçuk bunu yapacak stilde bir adam değil.

Bize oyunun iki tarafında da iyi bir bek gerek.

Tarifine uygun Kolarov işte.

999691_212548288868761_79895489_n.jpg

Şimdiki oyuncu profiline göre en iyi kadro : Muslera - Balta - Chedjou - Semih - Eboue - Melo - Selçuk - Hamit - Sneijder - Drogba - Burak ( 4-3-1-2 )

Adamı küstürdüler çünkü.

Hala Lincoln diyenler var adam bize ne kazandırdı. Bende ilk geldiğinde yeni hagi demiştim. Ama yanilmisim.

Ligin 7. haftasında, Galatasaray’ın, Beşiktaş’la oynadığı derbinin vakti gelip çatmıştı. Ancak Hakan Balta ve Nonda’nın golleriyle 2-1 kazanılan maçtan çok öncesinde Florya’da yaşananlar gündeme damgasını vurdu.

Maç sabahı Florya’da kıyamet kopuyordu. Hakan Şükür ve Lincoln, Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Alman teknik adamın gösterdiği sebep gerçekten ilginçti. Lincoln, Brezilya’dan gelen kuzeni ve arkadaşları kampı ziyaret ettikleri, Hakan Şükür de maç gecesi kızı Zeynep ile birlikte uyuduğu için kadro dışı bırakılmışlardı.

İki yıldızın öfkesi büyüktü. Yine de, Ali Sami Yen’e giderek tribünde oturup takım arkadaşlarını desteklediler.

Sen bu sebepten kadro dışı bırakırsan ben maçı bile seyretmezdim

O zaman Fernando Meira'yı devre arasında satmanın bedelini ödemiştik.Benim en çok üzüldüğüm maçlardan biridir Hamburg maçı...

Meira'da hiç ısındıramadı...Bir ara ortasahaya çektiler.Dedim ne oluyor..

Şaka falan düşündümde Melo vs alınmasaydı Dany onun yerinde çok sırıtmazdı belki :o

o zaman meiranın satılması çok doğruydu berbat performansı vardı iyi de bonservis verdiler zaten.ama onun yerine transfer yapılmaması saçmalıktı çok şeye mâl oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt