GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 605

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
605/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cümleten iyi geceler arkadaşlar

Biraz önce Ntvspor`da Futbol Aktüelde

Galatasarayı hazırlık maçları üzerinden eleştiriyorlar

İş fene.re gelince(Psv maçı) hazırlık maçlarında skor önemli değil

Kadlec-Alves mükemmlel transfer Alper nefis

Adam şöyle anlatıyo birde

Takım pozisyon veriyor misal

Ona rağmen çok iyi adamlar falan pohpohluyor

Bu kadar açık açık yalakalık ayıp
Ntv rengini her alanda açıkça belli etti. Biz bir başvuru yapalım anında olamayacağını söyleyen bir sözüm ona uzman çıkıyor ekranlarına

Cümleten iyi geceler arkadaşlar

Biraz önce Ntvspor`da Futbol Aktüelde

Galatasarayı hazırlık maçları üzerinden eleştiriyorlar

İş fene.re gelince(Psv maçı) hazırlık maçlarında skor önemli değil

Kadlec-Alves mükemmlel transfer Alper nefis

Adam şöyle anlatıyo birde

Takım pozisyon veriyor misal

Ona rağmen çok iyi adamlar falan pohpohluyor

Bu kadar açık açık yalakalık ayıp

ben tv izlemiyorum :D Gstv izliyorum bide mac varsa zar zor izliyoruz isde baska kanalari. dizi ve filim ile iisim olmaz en zaindan tv de :) inernet akar o konularda :cool:

Ntv rengini her alanda açıkça belli etti. Biz bir başvuru yapalım anında olamayacağını söyleyen bir sözüm ona uzman çıkıyor ekranlarına

altyazı geçiyor demin "Galatasaray hazırlık maçında u19 ağırlıklı olimpia ljubiana takımıyla yaptığı maçı 3-0 kazandı......" diye

tam yalama bunlar varya..

altyazı geçiyor demin "Galatasaray hazırlık maçında u19 ağırlıklı olimpia ljubiana takımıyla yaptığı maçı 3-0 kazandı......" diye

he he.. bizimde B takim ile oynaidgimizi yazmislar mi yada antreman maci oldugunu ?! 2x30dk oynadigini yazmislarmi ?! ya iyiki psv eindhoven öpmüs bunlari.. cekilmezler simdi :sad007::D

he he.. bizimde B takim ile oynaidgimizi yazmislar mi yada antreman maci oldugunu ?! 2x30dk oynadigini yazmislarmi ?! ya iyiki psv eindhoven öpmüs bunlari.. cekilmezler simdi :sad007::D

boluya falan 4 atınca göklere çıkardılar ya..nasıl sevindim anlatamam :)

bunların alayı mal psv maçında takke düştü kel göründü :lol:

boluya falan 4 atınca göklere çıkardılar ya..nasıl sevindim anlatamam :)

bunların alayı mal psv maçında takke düştü kel göründü :lol:

ya hucum konusunda yine ayniydilar. yani göze hos gelen hucum oyunclari vardi ama ne bolu nede azer takimi savunmalarini pek zorlayamadi. sayif takimlar.

psv in her ataklari tehlike koktu resmen. bunlar cok gol yer bu sene. hucumda yediklerinden daha cok ata bilirlermi ?! bekleyip görmek lazim.

Sv: Transfer Nöbeti

Doğru ama adamlar genç oyuncularla oynamış.

Gerisine katılıyorum zaten bu kanal rengini çoktan gösterdi.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali2 dk

G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi gelirinin düşmesinin ana nedeni; UEFA ile yayıncı kuruluş D Smart arasında yapılan yayın ihalesinin düşüklüğü.

Büyük ihtimal bir pislik var bu işte. CL yayın hakları nasıl böyle sessiz sedasız alındı Star grubu tarafından zamanında? Rakamı kim belirliyor? Neden bir ihale yapılmıyor? Bu sorulara net cevaplar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt