Gökhan Karaman
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
Ebet duyumlari alayim
Ebet duyumlari alayim
Neresinde acaba Bende Egedeyim hissetmedik

Ntv rengini her alanda açıkça belli etti. Biz bir başvuru yapalım anında olamayacağını söyleyen bir sözüm ona uzman çıkıyor ekranlarınaCümleten iyi geceler arkadaşlar
Biraz önce Ntvspor`da Futbol Aktüelde
Galatasarayı hazırlık maçları üzerinden eleştiriyorlar
İş fene.re gelince(Psv maçı) hazırlık maçlarında skor önemli değil
Kadlec-Alves mükemmlel transfer Alper nefis
Adam şöyle anlatıyo birde
Takım pozisyon veriyor misal
Ona rağmen çok iyi adamlar falan pohpohluyor
Bu kadar açık açık yalakalık ayıp
Geçmiş olsun bize uzak . Ben ManisadayımBodrum, Didim diyenler var.
Cümleten iyi geceler arkadaşlar
Biraz önce Ntvspor`da Futbol Aktüelde
Galatasarayı hazırlık maçları üzerinden eleştiriyorlar
İş fene.re gelince(Psv maçı) hazırlık maçlarında skor önemli değil
Kadlec-Alves mükemmlel transfer Alper nefis
Adam şöyle anlatıyo birde
Takım pozisyon veriyor misal
Ona rağmen çok iyi adamlar falan pohpohluyor
Bu kadar açık açık yalakalık ayıp
Gstv izliyorum bide mac varsa zar zor izliyoruz isde baska kanalari. dizi ve filim ile iisim olmaz en zaindan tv de
inernet akar o konularda :cool:Ntv rengini her alanda açıkça belli etti. Biz bir başvuru yapalım anında olamayacağını söyleyen bir sözüm ona uzman çıkıyor ekranlarına
Ayıp gercektenaltyazı geçiyor demin "Galatasaray hazırlık maçında u19 ağırlıklı olimpia ljubiana takımıyla yaptığı maçı 3-0 kazandı......" diye
tam yalama bunlar varya..
altyazı geçiyor demin "Galatasaray hazırlık maçında u19 ağırlıklı olimpia ljubiana takımıyla yaptığı maçı 3-0 kazandı......" diye

ben tv izlemiyorumGstv izliyorum bide mac varsa zar zor izliyoruz isde baska kanalari. dizi ve filim ile iisim olmaz en zaindan tv de
inernet akar o konularda :cool:
he he.. bizimde B takim ile oynaidgimizi yazmislar mi yada antreman maci oldugunu ?! 2x30dk oynadigini yazmislarmi ?! ya iyiki psv eindhoven öpmüs bunlari.. cekilmezler simdi :sad007:![]()

boluya falan 4 atınca göklere çıkardılar ya..nasıl sevindim anlatamam
bunların alayı mal psv maçında takke düştü kel göründü :lol:
altyazı geçiyor demin "Galatasaray hazırlık maçında u19 ağırlıklı olimpia ljubiana takımıyla yaptığı maçı 3-0 kazandı......" diye
Kadir Çetinçalı @kadircetincali2 dk
G.Saray'ın Şampiyonlar Ligi gelirinin düşmesinin ana nedeni; UEFA ile yayıncı kuruluş D Smart arasında yapılan yayın ihalesinin düşüklüğü.