GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 629

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
629/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Herşey bir yana bizim bonsevisi pahalı diye almadıgımız A.Adnan Rizespor için İstanbula geliyordu az daha. egerki Rize Adnanı alırsa bizim için bir skandal olur. İlgilenmedik diyede yalanlayamaz bizimkiler.

Belki benim göstermek isteyecegim son kaynak olsa bile, burda Demirörenin son sözüne dikkat.

[video=youtube;wd8gAY42UKU]https://www.youtube.com/watch?v=wd8gAY42UKU[/video]

Video´nun sonunda "Zaten Türki Devletlerin oyunculari serbest" diyor. (DIKKAT Video´yu basindan sonun kadar izlemeyiniz, hafif bir migde bulantisinin baslamasi bunun ise kusma ile sonuclanmasi yüksek ihtimaldir)

Ali Adnan´in Anasi Türkmen diyenler vardi, o yüzden bosu bosuna cikmamisti "Yerli statüsünde oynayabilir" muhabetti.

Belki benim göstermek isteyecegim son kaynak olsa bile, burda Demirörenin son sözüne dikkat.

[video=youtube;wd8gAY42UKU]https://www.youtube.com/watch?v=wd8gAY42UKU[/video]

Video´nun sonunda "Zaten Türki Devletlerin oyunculari serbest" diyor. (DIKKAT Video´yu basindan sonun kadar izlemeyiniz, hafif bir migde bulantisinin baslamasi bunun ise kusma ile sonuclanmasi yüksek ihtimaldir)

Ali Adnan´in Anasi Türkmen diyenler vardi, o yüzden bosu bosuna cikmamisti "Yerli statüsünde oynayabilir" muhabetti.

-------------------------------------

Aksam Aksam insanlarin asabini bozmak istemem, ama nezaman bizim yillik ücretleri kontrol ederken, bu Reyra´nin 3 Milyonunu ne zaman görsem asabim bozuluyor. Kim bilir birde beton gibi sözlesme yaptirmistir kendisi.Japon makinelerini bugün getirsen, ihtimali yok delemessin. Okadar para kazaniyor, ama yemek yemege gitsen, ücreti ödememek icin yan yan kacmaya baslarmi, bahsis olarak elinde kuruslari sayar mi diye düsünüyorum bazen.

Reyra´nin icabina bakmak lazim. Ha Reyra canimiz cigerimizdir, kendisine zarar gelmesini istemem, ama taraftari ters düsünceye itmesin. Itme bizi bu düsüncelere Rey´ra. Yapma kardesim.

resize.php

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt