GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 649

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
649/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cardozo sow kadar hareketli değil. Hatta Webo kadar bile hareketli değil. Ama çok düzgün vuruşları var. Sol ayağı gayet iyi.

Salzburg, Austria Wien'i 5-1 maglup etmis.

Bak diyorum bu salzburgda Kevin Kampl ve Soriano diye iki eleman var. Biri ortasaha biri forvet . Birbirlerini çok iyi anlıyorlar ve genelde golleri bu iki oyuncu atıyor. Soriano çok skorer bir oyuncu. Fener ciddiye alması lazım bunları yoksa yalan olurlar söyliyim. Yani elenirlerse hiç de süpriz olmaz.

muslera-eboue-berk yıldız-semih kaya-chedjou-melo-selçuk-hamit-sneijder-drogba-burak

ufuk-sabri-h.balta-g.zan-dany-emre can-yekta-engin-emre ç.-kazım-umut

Lan valla yeter artık ya. Şunlar forvete kimi alacaksa alsın. Cardozo mu gelecek Emenike mi gelecek kim geliyorsa gelsin arkadaş bıktım bunların haberlerini görmekten. Bizim transfer nöbetinde bile bunlar konuşuluyor yeter artık !

Yav hadi anladık adamların parası pulu yok İş adamları basıyor parayı sow u getiriyor cardozoyu getirip hediye edicekelr büyük ihtimal kulübede bizimkiler ne yapıyor ?

Neyin hesabındalar ? Amaçları nedir çözemedim ? Kim yönlendiriyor kim akıl veriyor acaba ?

Bir yıldız adı geçiyor 1 ay piyasada dolanıyor sonra bir açıklama çok pahalı diye vazgeçdik.

Yıldıza 6-7 m teklif ediosun adamlar fazla istiyor kabul etmiyorsun pahalı deyip vazgeçiyorsun hadi anladık.

kendi yıldızımızı yaratalım istiyoruz bu sefer onada para vermiyorsun .

Neye vereceksin bu parayı be adam ?

Ali adnan diye bir adam izledik bu sene u20 de tamda sol beke ihtiyacımız oldugu zamanda adam tozunu attırdı u20 nin.

Digneyi 10m euroya transfer edenler ilk defa bu 2 topçuyu u20 de izlese herhalde gözü kapalı ali adnanı alırdı.

Tam keşke bizde olsa diyoruz.Bakıyoruz güzel hamle Bületn tulun gitmiş konuşmuş anlaşıldı falan yazıyor . Seviniyoruz . Bizimkiler sonunda gençlerede yatırım yapıyorlar diyoruz.

Sonra Antrenör Hasan Şaş açıklama yapıyor . Ali adnan ı istedik ama kulübü çok uçuk rakam istedi diyor.

Aaa diyoruz demekki adamlar 3-5m euro falan istedi.

Ama görüyoruz ki anlaşan 650 bin dolara anlaşıyor.

Eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun GS yönetimine.

U20 de parlamış kalitesini göstermiş en azından yıldız adayı bir topçuya 650 bin dolar ı bile veremiolarsa kepenki kapatıp gitsinler o kadra mı battı bu kulüp ?

Bu para Melonun bir sene de aldıgı maç başıların toplamı kadar bile etmez.

Değmez mi Allah aşkına böyle bir riske.

Ben olsam bonservisini alırım gerekirse bedava kiralarım oynatamıyacaksam da.

Belli adamın kumaşı.

Ne kadar teklif etti bizimkiler çok merak ediyorum. 100 bin dolar mı ? Tövbe tövbe.

Acayip sinirliyim.Bu haber doğruysa ve bu adam Rizeye giderde bu sene çok iyi işler çıkarırsa vay halimize.

Ali Adnan için 650 bin dolar! (ÖZEL) Turkfutbol.com Futbol Haberleri

Fener keşke Cardozo'nun yanında 2-3 tane daha adam alsa boşuna kadroyu şişiriyolar.Ekstra sakatlık durumu falan olmazsa min. 10 puan fark atarız gene.

BQN8ShYCUAAG4o2.jpg:large

cardozo formaları kadıköy-fenerium'da satısta :asd:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Fenere bu çocuk çakarsa o zaman bil ki fenerde.

Fenere çakan yaranıyor.

Aynı bienvenü'de böyle olmuştu.

Yanlız salzburgu çok iyi araştırdım ve izledim son 2 maçını adamlar iyiler gerçekten. Tamam fener karşısında iyi olmaları yetmez şans da gerekir. Ama salzburgda şu isimler gerçekten çok tehlikeli:

• Kevin Kampl
  • Jonathan Soriano
  • Alan Douglas
  • Valon Berisha
  • Sadio Mane

Özellikle şu Kevin Kampl'ın ismini önümüzdeki senelerde çok duyacağız eminim.

Fener keşke Cardozo'nun yanında 2-3 tane daha adam alsa boşuna kadroyu şişiriyolar.Ekstra sakatlık durumu falan olmazsa min. 10 puan fark atarız gene.

birak alsinlar önemli olan asist yapacak oyuncu almalari webo yerine cardozo cok fark etmez webo 10-15 tane atti yarim senede, asagi yukari aynisini atacakti bu sene webo türkiye ligi icin önemli adam

Ynt: Transfer Nöbeti

Aynı bienvenü'de böyle olmuştu.

Yanlız salzburgu çok iyi araştırdım ve izledim son 2 maçını adamlar iyiler gerçekten. Tamam fener karşısında iyi olmaları yetmez şans da gerekir. Ama salzburgda şu isimler gerçekten çok tehlikeli:

• Kevin Kampl
  • Jonathan Soriano
  • Alan Douglas
  • Valon Berisha
  • Sadio Mane

Özellikle şu Kevin Kampl'ın ismini önümüzdeki senelerde çok duyacağız eminim.

Sadece bienvenü de değil.

Cardozo

Tarık

Johnson

Baliç

Tanju

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt