Cevap: Transfer Nöbeti
Yav hadi anladık adamların parası pulu yok İş adamları basıyor parayı sow u getiriyor cardozoyu getirip hediye edicekelr büyük ihtimal kulübede bizimkiler ne yapıyor ?
Neyin hesabındalar ? Amaçları nedir çözemedim ? Kim yönlendiriyor kim akıl veriyor acaba ?
Bir yıldız adı geçiyor 1 ay piyasada dolanıyor sonra bir açıklama çok pahalı diye vazgeçdik.
Yıldıza 6-7 m teklif ediosun adamlar fazla istiyor kabul etmiyorsun pahalı deyip vazgeçiyorsun hadi anladık.
kendi yıldızımızı yaratalım istiyoruz bu sefer onada para vermiyorsun .
Neye vereceksin bu parayı be adam ?
Ali adnan diye bir adam izledik bu sene u20 de tamda sol beke ihtiyacımız oldugu zamanda adam tozunu attırdı u20 nin.
Digneyi 10m euroya transfer edenler ilk defa bu 2 topçuyu u20 de izlese herhalde gözü kapalı ali adnanı alırdı.
Tam keşke bizde olsa diyoruz.Bakıyoruz güzel hamle Bületn tulun gitmiş konuşmuş anlaşıldı falan yazıyor . Seviniyoruz . Bizimkiler sonunda gençlerede yatırım yapıyorlar diyoruz.
Sonra Antrenör Hasan Şaş açıklama yapıyor . Ali adnan ı istedik ama kulübü çok uçuk rakam istedi diyor.
Aaa diyoruz demekki adamlar 3-5m euro falan istedi.
Ama görüyoruz ki anlaşan 650 bin dolara anlaşıyor.
Eğer bu haber doğruysa yazıklar olsun GS yönetimine.
U20 de parlamış kalitesini göstermiş en azından yıldız adayı bir topçuya 650 bin dolar ı bile veremiolarsa kepenki kapatıp gitsinler o kadra mı battı bu kulüp ?
Bu para Melonun bir sene de aldıgı maç başıların toplamı kadar bile etmez.
Değmez mi Allah aşkına böyle bir riske.
Ben olsam bonservisini alırım gerekirse bedava kiralarım oynatamıyacaksam da.
Belli adamın kumaşı.
Ne kadar teklif etti bizimkiler çok merak ediyorum. 100 bin dolar mı ? Tövbe tövbe.
Acayip sinirliyim.Bu haber doğruysa ve bu adam Rizeye giderde bu sene çok iyi işler çıkarırsa vay halimize.
Ali Adnan için 650 bin dolar! (ÖZEL) Turkfutbol.com Futbol Haberleri