GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 660

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
660/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SU an Kadinlar milli takimlari Almaya vs. Norvec maci var... final mi yari finfal mi?...

onlarin bekleri yemin ediyorum Sabri den daha iyi orta aciyorlar... yok böyle birsey :D

Arda gelmez umarım.

Zaten takımı gözle görülür biçimde güçlendirecek bir takviye yapamadık. Bari takımı bozacak bir şey de yapmayalım.

Arda,Bruma ile falan uğraşacaklarına asıl alınması zorunlu olan ve transferi olduğunda bize büyük güç katacak sol bek transferini yapsınlar.

Kolarov gelsin, yeter.:ka21:

[video=youtube;kANbuDUI5A0]https://www.youtube.com/watch?v=kANbuDUI5A0[/video]

Müthiş.

Bizde anasını,karısına küfür ederiz anca. :asd:

Reis almis galiba 11 numarayi :)

BQRHIXwCMAEq9Jo.png

ismi uste bastirmislar cok guzel

Umutlanmıyoz zaten 1-2 kadroya yazıyoz işte . Sözleşmeesi bitince bedava gelir işte ama kafası eser evlenir vatan hasreti vs dönmek ister %100 diye bişey yok

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

İyide sadece Arda'nın istemesiyle transfer olmayacak ki.Bonservisine ne kadar ister Atletico acaba? 12'ye aldılar,2 yıllık sözleşmesi var.Aldıklarından çok daha iyi durumda Arda.Üstelik Atletico'nun yaratıcılık eksikliği varmış.Bırakmazlar diyorlar.

Tamam Arda nın gelmesi imkansız zaten gelmesin diyenleri anlamıyorum Arda bizim çocuğumuz yok Acun Rıdvan abisinin takımına gitsin vs çok salakça şeyler . Bi de ondan nefret edenler Elmanderi Rierayı seviyor en saçması.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Niye imkansız? Askerlik falan deme şimdi..

Arda bile futbolda her şey olabilir diye açıklama yapıyor millet imkansız diyor enteresan gerçekten.

1)Türkiye'de yaşadığı olaylar

2)Emre,Rıdvan,Acun gibi koyu fblilerle arkadaşlıkları

3)Askerlik durumu (Tam bilmiyorum bu problemi,millet yazıyor diye yazıyorum)

4)Arda'nın bonservis bedelini karşılayabilir miyiz?

5)Atletico Madrid ve hocası Simeone,Arda'yı hiç bırakmak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt