GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 671

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
671/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

------------muslera---------

eboue---semih---zan----kolarov

--------melo-------selçuk------

hamit-------sneijder--------arda

-----------drogba-------------

İyi ya bunun yabancı sınırı ile alakası yok o zaman.

Benim anladığım Hamit in yerine düşünüyorsun.

4-3-1-2 sistemi için mi Hamit yerine düşünüyorum?

Demek istediğim Arda gelirse 4-2-3-1'e geçeriz,ya da 4-3-3'e.

eboue(Sabri)---semih---Chedjou (zan)----kolarov

hamit(Engin)---sneijder--------arda

-----------drogba(Burak)-------------

2011-2012'de Selçuk & Melo skor anlamında müthiş katkı verdi ama,2012-2013 sezonunda aynı başarı sağlanamadı.Bana göre en büyük neden Elmander &Necati gibi orta saha özellikli duvar olabilen forvetlerden,koşu özellikleri olan Umut & Burak'a geçmemizdi.Zaten bunun için Drogba alındı.

Dediğin gibi. Melo ve Selçuk un gol yollarında daha etkili olabilmeleri için önlerinde top tutacak set olacak birisine ihtiyaç vardı. Burak, Umut bunu yapamaz.

Drogba sayesinde bu sezon daha etkili olurlar ama

4-3-1-2 sistemi için mi Hamit yerine düşünüyorum?

Demek istediğim Arda gelirse 4-2-3-1'e geçeriz,ya da 4-3-3'e.

eboue(Sabri)---semih---Chedjou (zan)----kolarov

hamit(Engin)---sneijder--------arda

-----------drogba(Burak)-------------

Arda gelirse zaten çift forvet, arkasında Sneijder Arda sıkıntı olur bazı maçlarda

Amrabat bu sezon ligde formayı zor görür

Bence de ama bir yabacının yerine bir yerli olması kontenjan açısından iyidir. Direkt ilk 11'den birisiyle değiştirmiyorsan bile. Kontenjan açısından iyi olur diyenlerin düşündüğü bu bence. Diziliş değişir, bir maç biri oynar, öteki maç başka biri vs.

Misal millet Alper'i almadık diye yönetime sallıyordu, kontenjan açısından kötü oldu diye. Orda da direkt 11'den birinin yerine geçme durumu yok oysa ki. Melo'yla alakası yok Alper'in, ancak Hamit'in yerine geçebilirdi.

Fatih abi sen sasirmissin ben sana diyeyim.

Galatasaray liyim diyemi ?! Yani GALATASARAY li olarak hayatimin her bölümde yasadigimdan dolayimi sasirmisim acaba sence?! benim tansidigim bütün koyu feneriler ters kafa yapilarina sahipler. ya bana hep öyle denk gelmisdir yada ciddiden terslik var gercek Galatasaray lialrin kimyasi ile. ama sonra bunlarin baskanlarina bakiyorum sonra yok tamam tesadüff degil diyorum acikcasi. ha sunuda belirtmek istiyorum ve insanlar ile tanisirken hangi takimlisin ve saire atlamiyorum. genelikle sonradan ortaya cikiyor. icimde de her zaman hayret hicde sasirmadim diyorum.

yani ön yargilisin denile bilir ama zanetmiyorum acikcasi. geneleme yapmamak süreti ile cogu ayni ... :D

Bence de ama bir yabacının yerine bir yerli olması kontenjan açısından iyidir. Direkt ilk 11'den birisiyle değiştirmiyorsan bile. Kontenjan açısından iyi olur diyenlerin düşündüğü bu bence. Diziliş değişir, bir maç biri oynar, öteki maç başka biri vs.

Misal millet Alper'i almadık diye yönetime sallıyordu, kontenjan açısından kötü oldu diye. Orda da direkt 11'den birinin yerine geçme durumu yok oysa ki. Melo'yla alakası yok Alper'in, ancak Hamit'in yerine geçebilirdi.

Valla Alper tam bizim sistemin oyuncusu olurdu. Ama Melo değil Hamit in yerine

Galatasaray liyim diyemi ?! Yani GALATASARAY li olarak hayatimin her bölümde yasadigimdan dolayimi sasirmisim acaba sence?! benim tansidigim bütün koyu feneriler ters kafa yapilarina sahipler. ya bana hep öyle denk gelmisdir yada ciddiden terslik var gercek Galatasaray lialrin kimyasi ile. ama sonra bunlarin baskanlarina bakiyorum sonra yok tamam tesadüff degil diyorum acikcasi. ha sunuda belirtmek istiyorum ve insanlar ile tanisirken hangi takimlisin ve saire atlamiyorum. genelikle sonradan ortaya cikiyor. icimde de her zaman hayret hicde sasirmadim diyorum.

yani ön yargilisin denile bilir ama zanetmiyorum acikcasi. geneleme yapmamak süreti ile cogu ayni ... :D

Hacı sana bişey diyim mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt