GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 672

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
672/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Abi kaç gün önce yapdı hala aklımda. Millet bana senin yaşın yetmez falan diyo ama kendi yaşındakiler gecenin bi vakti gelip burda milletle eğleniyo.

Bide sanki Ardayla birebir konuşmuş gibi yorum yapıyolarya hani Galatasaray'lı falan değil diye sinir oluyorum

helal kardesim. senin yasin o kisilerden de daha yüksek merak etme :D

arda sabri ve semihin yarisi kadar Galatasarayli ise opup basimiza koyalim ardanin futbolu iyi ama oz Galatasaraylidegil

Yok aslında öz Galatasaraylıdır kendisi. Ama çok ufak yaşta çok sorumluluk verildi ve havaya sokuldu. Basında çok üzerine gitti. Ama tecrübe kazanmıştır. Birçok şeyden pişmandır.

Ama yine de kalsın biraz daha Avrupa da

Dalga geçme abi ya. Valla yaşla olcak iş değil bu. Sinir ediyolar insanları

Dalga mi gectim simdi :SS: Ciddiden diyorum bunu ya. bir insanin yasina göre birisine laf atmak o insanin cahildir resmen. yeri gelir 40 yasindaki adama 16 yasindaki cocuk akil verir !!!

yok sen daha cok gencsin bilmem ne gibi kelimelerden nefret ediyorum acikcasi. Ama türkiyenin modasi bu maalesef. sen kücüksün karisma..sen yasin tutmaz bilemesin...

Türkiyenin hastaligi bu bence

Dalga mi gectim simdi :SS: Ciddiden diyorum bunu ya. bir insanin yasina göre birisine laf atmak o insanin cahildir resmen. yeri gelir 40 yasindaki adama 16 yasindaki cocuk akil verir !!!

yok sen daha cok gencsin bilmem ne gibi kelimelerden nefret ediyorum acikcasi. Ama türkiyenin modasi bu maalesef. sen kücüksün karisma..sen yasin tutmaz bilemesin...

Sağolasın abi kusura bakma yanlış anladım

Sabri ile Semih daha avrupadan teklif almadıkları için gitmediler, ondan bahsediyor. Birgün onlar da teklif alacak kadar iyi olurlarsa (gerçi Sabri'den geçti), onlar da gidecekler, o zaman bu arkadaş "Semih özGalatasaray'lı değil, xxx kadar Galatasaray'lı değil" diyecek.

Sorma ya,bu adam sakatlık yaşadı,tvde "sex yaptığı için sakatlandı" dediler,giydiği pantolon,özel hayatı milletin ağzında meze haline geldi,kim sesini çıkardı?Şimdi bu adam Avrupa'ya gitmeseydi de fbye mi gitseydi?

Ahahaha :D Lan hepsi güzelde bi de böyle Türkiyenin hastalığı bu falan felsefi felsefi keşifler yok mu :D Allah iyiliğini versin Hacı

Sorma ya,bu adam sakatlık yaşadı,tvde "sex yaptığı için sakatlandı" dediler,giydiği pantolon,özel hayatı milletin ağzında meze haline geldi,kim sesini çıkardı?Şimdi bu adam Avrupa'ya gitmeseydi de fbye mi gitseydi?

Aynen öle. İnsanların bazı şeyleri değerlendirirken biraz düşünmesi gerekiyo. Arda Galatasaraylı değil falan bu laflar olucak iş değil. O adam bize 12 milyon kazandırarak gitti. Neden gittiğinide senin yazdığın gibi herkes biliyo.

Ahahaha :D Lan hepsi güzelde bi de böyle Türkiyenin hastalığı bu falan felsefi felsefi keşifler yok mu :D Allah iyiliğini versin Hacı

hastalik demeyelimde kültürümüzden kaynaklanan bir sorun demem gerekirdi belkide. aslinda bir tarafda sorun bir tarafda da güzel bir sey. en azindan saygiyi ögreniyoruz bu cekilde ama abartiyoruz bir cok konuda maalesef. bunu demek istedim sadece. anlata bildim mi bilmiyorum felsefeyi kunlanmadan :D

arda Galatasarayli degil demiyorum carpitmayin renktaslar ortalama bi Galatasarayli sadece fanatik degil bu takim dedi ya aklima geldikce nefretim artiyor kaptanlik veren ekmegini yedigi kulube bu takim diyen biri forumda desek ihrc sebebi lutfen duygusal olmayin renktaslar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt