GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 680

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
680/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer Dönemi kapandıda haberimiz mi yok?

Sezon başlayacak hala birşey yok. Ben bu kadar cansız bir transfer dönemi görmedim.

1-Eray 2-Sabri 3-Hakan 4-Semih 5-Gökhan 6-Engin 7-Hamit 8-Selçuk 9-Umut 10-Emre 11-Burak 12-Ufuk veya Aykut 13-Yekta 14-Kazım 15-Erman 16-Ceyhun Türk oyuncularımız.

Yabancı kararı değişmezse bunların 12'si sürekli kadroya girecek. Hiç çalışmasa bile kadroya girecek. Rekabetin artması en az 4 tane kaliteli genç yerli oyuncu almalıyız.

1-Eray 2-Sabri 3-Hakan 4-Semih 5-Gökhan 6-Engin 7-Hamit 8-Selçuk 9-Umut 10-Emre 11-Burak 12-Ufuk veya Aykut 13-Yekta 14-Kazım 15-Erman 16-Ceyhun Türk oyuncularımız.

Yabancı kararı değişmezse bunların 12'si sürekli kadroya girecek. Hiç çalışmasa bile kadroya girecek. Rekabetin artması en az 4 tane kaliteli genç yerli oyuncu almalıyız.

4-Semih 5-Gökhan 6-Engin 7-Hamit 8-Selçuk 11-Burak

bunlar ilk 11 yada ilk 11'i zorlayan adamlar olur ama gerisi çok vasat yerli kalitesi artırılmalı.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Ben iyimser bir tahmin yapmıştım. Ama sen benden de iyimsermişsin.

AHİM sana 1 sene sonraya gün versinde gör bakalım. Sanki işleri güçleri yok hemen bizim davaya bakacklar.

AİHM'e gidene kadar kaç tane mahkeme var...Uzun sürecek ama benim soracağım şey şu....

Federasyon ve Tahkim kimlerin elinde biliyorsunuz ne malum AİHM' e gitmeden şuanki mahkeme de çözülmeyeceği.

Abartma Bu Sezona Yetişme İhtimali Bile Varmış

mahkemenin karar vermesi için süre uzun evet en erken ocak diyorlar sanırım . sezon başına yetişecek olan mahkemenin tedbir kararı alması. tedbir kararı alınırsa asıl karar acıklanana kadar sadece ggalatasaraydaki yabancılar (ab statüsündeki ) türk kontenjanında oynayacak.diğer takımların bu karardan yararlanmaları için basvuru yapmaları gerekecek

mahkemenin karar vermesi için süre uzun evet en erken ocak diyorlar sanırım . sezon başına yetişecek olan mahkemenin tedbir kararı alması. tedbir kararı alınırsa asıl karar acıklanana kadar sadece ggalatasaraydaki yabancılar (ab statüsündeki ) türk kontenjanında oynayacak.diğer takımların bu karardan yararlanmaları için basvuru yapmaları gerekecek

öyle durumda ilk basvuruyu yapan fener olmazsa bende bir sey bilmiyorum :D

Ynt: Transfer Nöbeti

AİHM'e gidene kadar kaç tane mahkeme var...Uzun sürecek ama benim soracağım şey şu....

Federasyon ve Tahkim kimlerin elinde biliyorsunuz ne malum AİHM' e gitmeden şuanki mahkeme de çözülmeyeceği.

İtiraz eden olmaz ise tabiki son mahkeme kararı ile alınan karar yürütülür. Fakat AHİM den kastım alınan karar bizim lehimize olacak ama fener başvuracak belkide, büyük bir ihtimallede iç hukuk yollarında biz kaybedeceğiz bu davayı ve AHİM e biz başvuracağız. Çünkü önceden tebliğ edilen ve bizce de kabul edilen bir karar var.

6 yabanci denen illet kural devam ettigi surece illaki takimin bir yeri eksik kalir bu garanti.kolarovu alsak sagda sabri oynayacak ne farki kalir baltanin solda oynadigi kadrodan.allahtan semih-g.zan gibi iki iyi yerli stoperimiz var yoksa yanmistik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt