GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 732

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
732/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi ben daha amrabat iyi oynayacak diyen görmedim zor bi durum cünkü :D gerçi o cocugada haksızlık yapıyoruz bende dahil,

genelde yapmazdım hatta hiç : D
bence amrabati f.terim bu hale getirdi.adam tek pas yapmak,iceri orta kesmek vedefansa gelip pres yapma fantazileri yuzunden teke tekte adam gecme özgüvenini kaybetti.calim atmaya korkar hale geldi.kayseride 3 kisiyi ipe dizen amrabat gitti yerine topu solundan sagina cekip orta yapan cakma hasan sas modeli ortaya cikti

bence amrabati f.terim bu hale getirdi.adam tek pas yapmak,iceri orta kesmek vedefansa gelip pres yapma fantazileri yuzunden teke tekte adam gecme özgüvenini kaybetti.calim atmaya korkar hale geldi.kayseride 3 kisiyi ipe dizen amrabat gitti yerine topu solundan sagina cekip orta yapan cakma hasan sas modeli ortaya cikti

amrabat yetenekli

kafası zayıf

düşünce zayıf

ligde çok kapanıyolar açamıyo çalıştıramıyo kafası

avrupada acık oynayanlara karsı iş yapıyo

ama bu adama bende çok yüklendim fakat anlamadıgımız, anlamadıgım şey şuymuş bu herifin suçu yokmuş herif cebe para indirmediki yıllık 1 alıyo çoğu oyuncumuza göre şaka gibi indirime gitti sırf gelmek için bonservis amrabatın sucu degil tamamıyla hurmanın bizi okşaması o 8.5

amrabat yetenekli

kafası zayıf

düşünce zayıf

ligde çok kapanıyolar açamıyo çalıştıramıyo kafası

avrupada acık oynayanlara karsı iş yapıyo

ama bu adama bende çok yüklendim fakat anlamadıgımız, anlamadıgım şey şuymuş bu herifin suçu yokmuş herif cebe para indirmediki yıllık 1 alıyo çoğu oyuncumuza göre şaka gibi indirime gitti sırf gelmek için bonservis amrabatın sucu degil tamamıyla hurmanın bizi okşaması o 8.5

Amrabat'ı Kayseri'de serbest bıraktılar sürekli çok iyi işler yaptı...Sen burda sola hapsedersen birşey olmaz...Ayrıca fazla pasta çıkarmıyolardı..Hazırlık maçlarında daha serbest bıraktık iyi işler yapmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt