GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 734

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
734/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BQbvfFbCQAEVXQP.jpg:large

sinan bolat 5 yil portoda.

2 yil sonra 20 milyona satiyorlar

Chedjou bu sekilde devam ederse en iyi kadromuz.

Muslera-Eboue-Semih-Zan-Riera-Melo-Selçuk-Hamit*-Sneijder-Didi-Burak

*-alternatifi çıkarsa 11 den çıkar.Dany böyle devam edecekse gönderilip yerine Serdar Taşçı alınmalı devre arası.

içimden bir his transfer döneminin bizim için 20 ağustostan sonra çok hareketli geçiceğini söylüyor..:)

Ciddi ciddi ilgilendiğimiz her 5 oyuncudan 4'ünü alamadık.

Çok büyük rezillik.

Nice topçular istedik bunlar arasında alamayacağımız isimlerde vardı ama şartları zorlayıp Shaqiri,Bernard,Bruma gibi oyunculardan birini alsaydık bari.

Gaziantepin yeni formalari:

İŞTE GAZİANTEPSPOR'UN YENİ FORMALARI

Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Gaziantepspor, 2013-2014 sezonunda giyeceği formaları görücüye çıkardı.

[GG]
954664_10151804617587363_1664163919_n.jpg
[/GG]

Kamptaki formlarına göre gözden çıkarılan oyunculardan en kötülerini kötüden iyiye doğru sıralarsam

1.Elmander

2.Dany

3.Amrabat

4.Riera

derim.Culio'yu saymıyorum.Şurdan Culio'yla beraber 2 oyuncu yollasak iyi olacak.

Gaziantepin yeni formalari:

İŞTE GAZİANTEPSPOR'UN YENİ FORMALARI

Süper Lig'in güçlü temsilcilerinden Gaziantepspor, 2013-2014 sezonunda giyeceği formaları görücüye çıkardı.

[GG]
954664_10151804617587363_1664163919_n.jpg
[/GG]

Güzel olmuşlar ama şu kırmızı-beyaz olanlar milli takım forması gibi olmuş. Siyah niye eklenmemiş ki onlara?

Yine de tasarım olarak güzel.

Kamptaki formlarına göre gözden çıkarılan oyunculardan en kötülerini kötüden iyiye doğru sıralarsam

1.Elmander

2.Dany

3.Amrabat

4.Riera

derim.Culio'yu saymıyorum.Şurdan Culio'yla beraber 2 oyuncu yollasak iyi olacak.

Benim gözümde buradan belki bir Amrabat'a bu sezonda şans verilebilir gerisini + Culio'yu gönder gitsin hiç bir işe yaramaz.

Tek üzüntüm Dany gibi biri yüzünden Aykut Demir'i kaçırdık 3 Mn €'ya ona yanıyorum , Riera , Elmander , Culio'nun gitmesi etkilemez ama Dany'de bu sıkıntı var.

Milli kaleci Sinan Bolat, Porto ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Belçika'nın Standart Liege takımıyla olan sözleşmesi bittikten sonra yeni bir anlaşmaya gitmeyen Sinan Bolat, Portekiz şampiyonu Porto ile anlaştı. Adı bir dönem başta Beşiktaş olmak üzere Türk takımlarıyla da anılan Sinan, Porto ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Riera takımın nerdeyse en iyi oyuncularından biri, adamı göndermek için kötü oynuyor demeyin bari.

Amrabat ve Riera bu senede kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt