GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 751

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
751/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bari grupta 3. olup uefa'yı tekrar kazanabilsek bu kadro ve oyun yapısıyla en gerçekci hedef o duruyor.

Yeni sezon hazırlıklarında bir kez daha göze batan sol bek sıkıntısında yönetim ve teknik heyet çare arıyor.Galatasaray'ın özellikle son iki sezondur sıkıntı yaşadığı sol bek mevkinde sorun bir türlü giderilemedi. Son olarak yabancı sınırının gelmesi ile çaresiz kalan Sarı Kırmızılılar eldeki 2 yabancı oyuncu ile yolları ayırması halinde bu mevkiye önemli bir takviye gerçekleştirecek.

Bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren yönetim, teknik patron Fatih Terim'e 2 oyuncu hakkında bir rapor sundu. Sunulan bu raporda sol bek transferi için gündemde olan Manchester City'li Kolarov ve Fluminense forması giyen 26 yaşındaki Carlinhos'un maliyetleri olduğu ve kararı Terim'in vermesinin istendiği öğrenildi.

Detaylı raporu eline alan Fatih Terim'in son kararını yönetime sunacağı ve şartların oluşması halinde bu oyunculardan birinin alınacağı gelen bilgiler arasında. Öte yandan Kurt Hoca'nın gönlünün uzun süredir peşinde olduğu Carlinhos'tan yana olduğu biliniyor.

TurkFutbol.Com Özel / Tolga ÖZDEMİR

ünal başkan ince görmüş. ironinin dibine vurmuş.

"YABANCI KONUSUNDA RİSKE GİRMEK İSTEMEDİK"

Ünal Aysal, yeni sezonda uygulanacak yabancı sınırlamasına değinerek, "Biz bu sene yabancı konusunda risklere girmek istemedik ama ne yapalım. İman gücüyle yine Avrupa'da başarılı olacağımızı düşünüyoruz" şeklinde görüş belirtti.

:asd::asd:

Kerim Frei ve Samed Yeşil olmasını da çok istiyorum şahsen , Oğuzhan'da iyi olur , Hakan'ı göndeririz , Atila'da olabilir ama onun da menajeri Reims ile pazarlıklardaymış , Tolgay'a Taha iyi diyordu ama nedense hiç izleme fırsatım olmadı :)

@Taha Tekler

Selçuk'un yedeği olsa 2 sene Selçuk yaşlanınca onun kadar iyi olur...

Atilla kesin Reims'de bence...Samed cidden iyi ama Frei'n mental sorunları var.

-dany yerine emre can

-elmander yerine necati

-culio yerine wederson

-riera yerine kolarov

-amrabat yerine erkan zengin

bu değişikliklerle en azından kulübeyi sağlama alalım..

Frei mental olarak Amrabat'tan şuan da dahi çok daha iyi ve gelişebilir bence sence Taha ?

Yanındaki isimlere bağlı bence...Birde oynamasına...Uzun süre oynarsa gelişir..

Amrabat'ın Sneijder ve Drogba geldikten sonraki performansı gibi...

AB pasaportu olan oyuncuların yerli statüsünde oynayabilmeleri için yargıya başvurduklarını kaydeden Aysal, "Zannetmiyorum ki, yargı bir ay içerisinde süratlı karar alabilsin. Ama elimizden geleni de yapacağız. Ama büyük bir transfer beklemeyin. Yabancı değil ama yerli konusunda çalışıyoruz. Emre Can konusunda da çalışıyoruz. Takım olarak tecrübeli ekibimiz var ancak bu ekibi biraz daha gençleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Bir kaç genç isim daha var dememiş yalnız..En fazla Musa Nizam'ı alırlaar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt