GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 752

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
752/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bu Emrah Başsan'ı Pendik'te oynarken izliyordum çocukta harbi kumaş var ama ne yazık ki her Türk futbolcusunun olduğu gibi eksikleri mevcut yinede işlenebilir bir potansiyel olarak gözüküyor aslında denenebilir.

Mehmet Topal efendi adamdır düz adamdır etliye sütlüye karışmadan her kesimin sevgisini çirkinleşmeden kazanmaya çalışan bir adam mesela Valencia'ya gittiğinde hep teşekkür filan ederdi beni bugünlere Galatasaray getirmiştir filan diye demeçleri mevcuttu bazıları gibi aslını inkar etmedi nihayetinde. Bugünde bu şartlarda olabildiğince ortalı yine.

Bu Emrah Başsan'ı Pendik'te oynarken izliyordum çocukta harbi kumaş var ama ne yazık ki her Türk futbolcusunun olduğu gibi eksikleri mevcut yinede işlenebilir bir potansiyel olarak gözüküyor aslında denenebilir.

Bence'de çok iyi çocuk hırslı falan ama aklına nerden geldi şimdi?

Videosunu izledim, Ünal Baskan ''calisiyoruz su anda, Emre Can olsun, diğer bir iki genc oyuncumuz olsun'' dedi.

Bence'de çok iyi çocuk hırslı falan ama aklına nerden geldi şimdi?

Evde forması vardı imzalı hayranı olduğumdan değil ama işte kenarda dursun mantığıyla ona denk geldim gece gece bir şey ararken dedim aklıma gelmişken bu parlak fikri herkesle paylaşmalıyım :D Şaka maka bu yerli kıtlığında alınabilecek oyunculardan biri rotasyonda iş görebilir o da frikikcidir ama sıra gelir mi hiç sanmıyorum :D

Evde forması vardı imzalı hayranı olduğumdan değil ama işte kenarda dursun mantığıyla ona denk geldim gece gece bir şey ararken dedim aklıma gelmişken bu parlak fikri herkesle paylaşmalıyım :D Şaka maka bu yerli kıtlığında alınabilecek oyunculardan biri rotasyonda iş görebilir o da frikikcidir ama sıra gelir mi hiç sanmıyorum :D

Hagi gelse bile drogba vermemek için uğraşır :) Chelsea'de Lampard ile tartışmışlığı vardır

Ynt: Transfer Nöbeti

adam her konuda kendini aşmış olmasına rağmen frikik konusunda acayip takık Terim el atmazsa bu işe Selçuk'un etkili frikikleri ziyan olacak.

Drogba iyi oyuncu. Dışarda iyi bir insan. Ama sahada her Yildiz da olan egoya fazlasiyla sahib birisi. Ha yakışıyormu desen. Evet yakışıyor. Ama frikikleri ziyan etmese daha iyi olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Freiyi bende istemiyorum ama yabanci sinirlamasinda benchten gelerek katki yapabilecek birisi. 1e1de etkili ve cabuk bir oyuncu. Tabiki Fiziğini ve bitiriciliğini gelistirmesi lazim.

Emre Cani mutlaka almaliyiz, Riera yada Elmanderin gönderilip, üst düzey bir sol bek alinacağini düsünüyorum. Yabanci bir sol bek gelince, Rieraya yillik 3 milyon euro ödemenin bir mantiği zaten yok. Maasinin belli bir kismi ödenip, bonservisi verilebilir. Danynin gitmesi cok düsük bir ihtimal. Stoperde, tek alternatif Zan kalir.

Emre Can, Kerim Frei, yabanci sol bek ve belkide genc bir sol bek yeterli olur. Genc bir sol bek yerine, Samed Yesil gibi bir oyuncuda olabilir.

Freiyi bende istemiyorum ama yabanci sinirlamasinda benchten gelerek katki yapabilecek birisi. 1e1de etkili ve cabuk bir oyuncu. Tabiki Fiziğini ve bitiriciliğini gelistirmesi lazim.

Emre Cani mutlaka almaliyiz, Riera yada Elmanderin gönderilip, üst düzey bir sol bek alinacağini düsünüyorum. Yabanci bir sol bek gelince, Rieraya yillik 3 milyon euro ödemenin bir mantiği zaten yok. Maasinin belli bir kismi ödenip, bonservisi verilebilir. Danynin gitmesi cok düsük bir ihtimal. Stoperde, tek alternatif Zan kalir.

Emre Can, Kerim Frei, yabanci sol bek ve belkide genc bir sol bek yeterli olur. Genc bir sol bek yerine, Samed Yesil gibi bir oyuncuda olabilir.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Her hafta rotasyonla vs. bir şekilde hallederiz tabi takıma Emre Can'ın belki bir - iki genç yerlinin daha katılmasıyla , sıkıntı olacağını sanmıyorum , yeter ki Kolarov alınsın başka bir şey istemiyorum Emre Can + Kerim Frei + Samed Yeşil gibi bir hamle'de çok akıllıca olur açıkcası ama Kolarov + Emre Can şart bence. :yenieek:

Adnan Sezgin kırk yılda bir işe yaramıştı ve yıllar sonra bir sol bek almıştı (İnsua). Onu da adam gibi kullanamadık. Kimin ahı var olm üzerimizde :asd:.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt