GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 753

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
753/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolculuğunu kastetmedim zaten hocam, sadece frikiklerden bahsettim

Her frikiğinde bu kadar etkili olabilen adam pek yok

O ibare için dedim bende zaten. Dünyaca ünlü frikiçi olabilmesi için dünyaca tanınması gerekir. Belki macaristandaki adam selçuktan iyi frikikçidir ama tanımıyorz o hesap. Türkiyenin en iyi frikikçisi.

Tapatalk ile gönderildi

Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera

Eboue Semih Chedjou Kolarov

Engin Melo Selçuk

Sneijder

Drogba Burak​

Her hafta rotasyonla vs. bir şekilde hallederiz tabi takıma Emre Can'ın belki bir - iki genç yerlinin daha katılmasıyla , sıkıntı olacağını sanmıyorum , yeter ki Kolarov alınsın başka bir şey istemiyorum Emre Can + Kerim Frei + Samed Yeşil gibi bir hamle'de çok akıllıca olur açıkcası ama Kolarov + Emre Can şart bence. :yenieek:

3'ünüde alamıyoruz...Bir de kiradan dönenleri yollayamıyoruz .... Daha bir sol bek bir de Furkan Özçal misali bi transfer olur son dakika'da sadece.

BİLGİ | Süper Kupa finali öncesi ceza alması gündeme gelen Muslera için Napoli devreye girdi. Hakemle görüşen yöneticiler, “Dostlarımızı biz davet ettik. Bizim yüzümüzden ceza almasınlar” diyerek olayı rapora yazdırmadı.

:yenieek::yenieek::yenieek:

elinize kagit kalem alin, iki tane de yildiz transfer yapin kafaniza gore, mesela sol bek ve kanat, sonra takimdan 3 yabanciyi yollayin eline tazminatini verip, ama hepsini yazin, ardindan da lig maci icin bir kadro kurun, 6 yabanciyi sahaya surun, 4 tanesini de tribune yazin, aldiginiz iki yildizi da oynatin bakalim kimler tribunde oturacak, eger isin icinden cikabilirseniz buraya yazin ben burdayim beyler.

alintidir ama adam isi özetlemis:yenieek:harbidende yildiz transfer isteyenlere duyurulur,bakalim isin icinden cikabilecekmisiniz

Başkan buyuk transfer beklemeyin demiş.. bana göre yabancı transfer beklemeyin. Olursa emre can. Ki olmasi cok zor.

sneijder kanat olmaz adı var diye her yere yazdınız bir kale kaldı yazılmadık

hocam hamitten oluyor!!! ,sneijderden idareten olur bu sistemde.Esas defansa olumlu /olumsuz laf beklerken ileriye geldi yorum.Önce savunmamızı çözmemiz lazım.içler acısı vaziyette defans.Yol geçen hanı gibiyiz.Yanılıyormuyum?

20130731_Amk_Gazetesi_009%20copy_2.jpg

hocam hamitten oluyor!!! ,sneijderden idareten olur bu sistemde.Esas defansa olumlu /olumsuz laf beklerken ileriye geldi yorum.Önce savunmamızı çözmemiz lazım.içler acısı vaziyette defans.Yol geçen hanı gibiyiz.Yanılıyormuyum?

bütün kadroyu tek tek yorumlamak istemedim en verimsiz olacak sneijder o nedenle onu verim alamayacağımız yere yazdıgını söyledim

ayrıca defansda semih hariç herkes değişse ses etmem.

melo selçuk geri geliyor ona ramen defans içler acısı. napoli 5-6 kisi defans yaparak durdururken bizi biz 5 kisi 2 adamı tutamadık defansta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt