GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 754

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
754/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

20130731_Amk_Gazetesi_009%20copy_2.jpg

olan burağa oldu. patladı :)

bazı hucum oyuncuları vardır çok kolay adam geçerler pas tekniği iyidir. bunun yanı sıra maç içinde cok hareketlidir rakibi ısırır baskı yapar.

işte bizim sorunumuz da bu hucumcular ileride rakibi ısırmayan kovalamayan gölge defansı yapan cinsten. sneijder, drogba, burak. maça 3 kisi eksik baslıyoruz. defans da revizyona gidilmesi gereken dönemde bu eksiklikler büyük sorun oluyor.

Burak Trabzonda patladigi ve sampiyon oldugu sezondaki gibi sag tarafa gececek o zaman büyük ihtimal. Muazzam oynamisti o sezon o bölgede. Simdi neler yapar büyük soru isareti. Adam 2 senedir en ileri ucta oynadi her macta, simdi "eski" pozisyonuna gecince isler nasil olur kestiremiyorum, ama sanki vasati asamazmis gibi geliyor bana.

Burak Trabzonda patladigi ve sampiyon oldugu sezondaki gibi sag tarafa gececek o zaman büyük ihtimal. Muazzam oynamisti o sezon o bölgede. Simdi neler yapar büyük soru isareti. Adam 2 senedir en ileri ucta oynadi her macta, simdi "eski" pozisyonuna gecince isler nasil olur kestiremiyorum, ama sanki vasati asamazmis gibi geliyor bana.

Hocam 1.'si Trabzon o sezon bizim aksimize kontra atak oynadı..BU sayede Burak devamlı defansın arkasına sarktı...2'si fm tabiriyle sağ açıktan ziyade inside forvet tarzında oynadı.. Bizde bu tarz oynayabileceğini sanmıyorum umarım o bölgede de başarılı olur

Fener medyası yine başlamış Burak-Arda takası yapmaya..Ulan ne istiyorsunuz şu Buraktan işleri güçleri adamın kafasını karıştırmak..Madrid Villa'yı - Baptistao'yu almış forvet özellikli Adrian var 4. üst düzey forveti nerelerine sokacaklar...

salzburg maçı baya önemsiyor ////FC Red Bull Salzburg ‏@RedBullSalzburg

Wieder mal eine äußerst gelungene #Karikatur von #ThomasWizany zum heutigen #UEFA #ChampionsLeague Spiel #rbsvsfen
BQfGVNMCEAEPuGs.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt