GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 755

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
755/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aidy White - Performance data - transfermarkt.co.uk

[video=youtube;ocb7btYjyI4]https://www.youtube.com/watch?v=ocb7btYjyI4[/video]

Yeni Gareth Bale olur mu? Mevki Sol bek ama açıkta oynuyor.

Not:İngiltere 2.liginden futbolcu alınırmı demeyin alınır. Bak Manchester 15m pound a aldı Zaha yı. O ligin ikinci liginden topçu alınır orası futbolun beşiği

Yalnız eleman çok iyiymiş... Tarzı Bale gibi Bale ilk başta sol bekti sonra sol açık oldu en son 10 numara gibi oynuyordu..BU adamda şu kısacık videoda her yerde oynamış maşallah... Yedirmezler bunu bize...

süper kupa maçını c. çakır yönetecekmiş :( lkede başka hakem yokmuş gibi sürekli bu adamı veriyorlar yönetimin buna tepki vermesi lazım son maçtaki yaptıkları bardagı taşırdı .

Yalnız eleman çok iyiymiş... Tarzı Bale gibi Bale ilk başta sol bekti sonra sol açık oldu en son 10 numara gibi oynuyordu..BU adamda şu kısacık videoda her yerde oynamış maşallah... Yedirmezler bunu bize...

Fiyatı oldukça düşük. ilk sene 48 bu sene 33 maç oynamış. Yedek oturmayı problem etmez. +4için ideal adam bence.

Kanat isteyenler içinde şöle bir arkadaşımız vardı ama şimdi baktım EPL ye transfer olmuş 2m euro ya Norvich almış.

Bana Amrabat bu adamdan 4 kat iyi diyebilirmisiniz?

Nathan Redmond - Player changes, player transfers - transfermarkt.co.uk

[video]Nathan Redmond - Every Goal + Skills - YouTube[/video]

+4 için böle genç oyuncular bulmalıyız

Fiyatı oldukça düşük. ilk sene 48 bu sene 33 maç oynamış. Yedek oturmayı problem etmez. +4için ideal adam bence.

Kanat isteyenler içinde şöle bir arkadaşımız vardı ama şimdi baktım EPL ye transfer olmuş 2m euro ya Norvich almış.

Fiyatı düşükse kesin bir şey vardır o adamda ... Premier ligden o kadar kulübün gözden kaçıracağına ihtimal vermem... Adamlar Zaha'ya Chamberlain'e dünyaları ödediler ... BU adamın videodaki hali bildiğin yeni Bale...Gerçekte ya ağır bir sakatlığı vardır ya video şişirmesidir ya da kulübü astronomik ücretler istiyordur...

fiyata bakarsak amrabatın yerine alınabilir miş.

amrabat da rahat adam geçiyor ama öz güven eksikliği var büyük takım forması altında ezildi.

Fiyatı düşükse kesin bir şey vardır o adamda ... Premier ligden o kadar kulübün gözden kaçıracağına ihtimal vermem... Adamlar Zaha'ya Chamberlain'e dünyaları ödediler ... BU adamın videodaki hali bildiğin yeni Bale...Gerçekte ya ağır bir sakatlığı vardır ya video şişirmesidir ya da kulübü astronomik ücretler istiyordur...

Olaya ön yargılı bakıyorsun. Elbetteki eksikleri vardır ama incelenmesi gereken bit lig görün yani. Ben iddaa ayağına çok npower championship maçı izledim yemin ederim stsl den çok daha heyecanlı bir lig.

-----------drogba-----------

-----burak------erman-----

-----------wesley-----------

------selçuk-----melo------

riera-semih--chedjou-sabri

-----------muslera----------

Asaletin Yeter ‏@uA1905od13 dk

Başkan yabancı transferi düşünmüyoruz desede Elmander ile yollar ayrıldığı an kesin olarak sol bek transferi yapılacakmış

Şimdiye kadar çoktan gönderilmiş olması lazımdı.Oyuncu satma konusunda çok sıkıntı çekiyoruz.

Culio bile hala duruyor.:akansular::akansular::akansular:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri