GSCimbom
Transfer Nöbeti (ARŞİV 11)
A

Transfer Nöbeti (ARŞİV 11) Sayfa 758

Aziz Yıldız ·

Cevap
26,9K
Okunma
1,5M
Sayfa
758/1348
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper vizyonsuz, Emre Can vizyonsuz, alabileceğimiz hangi kaliteli yerli vizyonlu peki ?

Emre Can'ı kiralamak çok mu zor ayrıca ? Biz yine uyku moduna geçmişizdir.
Galatasaraydan bahsediyoruz burda emre can ve alper boyle bir kulube gelmek icin can atmali,GS ve tinerciler istiyosa adam tinercileri tercih ediyosa ondan bi cacik olmaz zaten.

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Zor Emrecan ne dedi?

1 sene oynayıp dönecek, neden kabul etmesin Emre Can ? Hangi takımda forma şansı daha fazla olacak, bu açıdan da düşünmek lazım.

Bizimkiler belli ki yine ağırdan alıyor, oyunculara vizyonsuz diyeceğimize bizimkilerin umursamazlığını eleştirmek lazım.

Alper'i iyi ki almamışız diyorum ben de, hatta Melo'yu almayacaktık gelseydi ama bu ağır tavırlardan artık bıktı herkes.

1 sene oynayıp dönecek, neden kabul etmesin Emre Can ? Hangi takımda forma şansı daha fazla olacak, bu açıdan da düşünmek lazım.

Bizimkiler belli ki yine ağırdan alıyor, oyunculara vizyonsuz diyeceğimize bizimkilerin umursamazlığını eleştirmek lazım.

Alper'i iyi ki almamışız diyorum ben de, hatta Melo'yu almayacaktık gelseydi ama bu ağır tavırlardan artık bıktı herkes.
ya faruk emrecan tinercilerde forma sansi bulsa ne olurki,orada kendinimi gelistirecek yani.adam oyle dusunse almanyada onu isteyen bir cok kulup var orda 1 yil oynayip kendini gelistirir

Galatasaraydan bahsediyoruz burda emre can ve alper boyle bir kulube gelmek icin can atmali,GS ve tinerciler istiyosa adam tinercileri tercih ediyosa ondan bi cacik olmaz zaten.

Seçim yapmak gerekirse bizi seçer herhalde ama biz ağırdan alır Bayern'i bayarsak, oyuncu da Beşiktaş'a gidebilir. Sonuçta önce kulübüyle anlaşmak lazım.

En çok konuşulan ise onların opsiyonlu vermek istemedikleri, bizim opsiyonda direttiğimiz, Bayern'i kasar bayarsak, Beşiktaş'la sadece kiralık için anlaşabilirler, oyuncu da gider.

Bu kadar basit.

Atibayi aldilar az once oraya

Birileri kendi kuyularını kazdılar bugüne kadar hala ufakta olsa bir şansları var ama böyle giderse bu işin sonunu görmek için alim olmaya gerek yok umarım yanılırım ya da o ufak şansı kullanırlar.

Ünal Aysal:"Transferde son durum: Daha 34 gün var"

Görünen o ki, gitmesi muhtemel kisilerle satranc devam ediyor. Ona göre hamleler olacak

ya faruk emrecan tinercilerde forma sansi bulsa ne olurki,orada kendinimi gelistirecek yani.adam oyle dusunse almanyada onu isteyen bir cok kulup var orda 1 yil oynayip kendini gelistirir

Tamam haklısın belli yerlerde ama çok zor bir ihtimal değil Beşiktaş'a gitmesi bence. Bu da bizi seçmediğinden değildir, bizimkilerin ağırdan almasından kaynaklanır.

Tamam haklısın belli yerlerde ama çok zor bir ihtimal değil Beşiktaş'a gitmesi bence. Bu da bizi seçmediğinden değildir, bizimkilerin ağırdan almasından kaynaklanır.
opsiyon talep etmissek bu gayet dogru bir davranis olur,eger bunun icin bayern agirdan alip pazarliktan gina gelmisse kime veriyorsa versin emreyi.bayernin cocuk bakicisi degiliz oynat formunu bulsun gonder bayerne gecsinler o isleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri